REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
5 sonuçtan 1 ile 5 arası

Konu: Daum'dan Alex'e şok suçlama

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Smileys Allgemein 087 Daum'dan Alex'e şok suçlama

“Alex bu sene oynadığı gibi geçtiğimiz sezon da oynasaydı, o zaman da şampiyon olabilirdik. Neden iyi oynamadığını ona sorun” dedi.

Fenerbahçe'nin eski çalıştırıcısı sorduğumuz sorulara açıklıkla cevap verdi ve "Aykut Kocaman ile anlaşamıyorduk. Benden sonra da takımın başına geçeceğini biliyordum. Alex geçen sene bu yılki gibi oynasaydı geçen sene şampiyon olabilirdik" ifadeleriyle söyleşimize başladı.

Aykut'la yıldızımız hiç barışmadı Geçen sezonu değerlendiren Daum, "Fenerbahçe'deyken kaçan şampiyonlukta bir kurban arıyorlardı. Başarısızlıkta bütün suçu üzerime attılar. Ben de teknik direktör olduğumiçin bütün sorumluluğu üzerime aldım" dedi.

Aykut Kocaman ile yıldızlarının hiç barışmadığını da sözlerine ekleyen Alman hoca, "Birlikte anlaşamıyor, çalışamıyorduk. Ekip çalışmasında değildik. Bu da bizimmesleğimizde büyük bir sorun. Ben takımın başındayken Aykut'un ileride Fenerbahçe'ye teknik direktör olacağını bekliyordum. Zaten öyle de oldu" diye konuştu. Fenerbahçe'nin birçokmaçını izlediğini de belirtenDaum, "Alex geçen sene bu yılki gibi oynasaydı o zaman da şampiyon olabilirdik. Neden geçen yıl iyi oynamadığını Alex'e sorun" şeklinde konuştu.

-----------------

F.Bahçe'li Emre'nin şikeden dolayı futbol hayatı bitebilir
    Lütfü Arıboğan skandalın aydınlanacağını söyledi..

Eski Trabzon yöneticisi Ali Sürmen, "Emre'nin futbol hayatı bitebilir" dedi..

Fenerbahçe-A.Gücü maçı öncesinde Ankaragücü'nün oyuncusu Kağan Söylemezgiller'e gönderilen mesajlarla ilgili olarak dün Türkiye Futbol Federasyonu tarafından somut bir adım atıldı.

SORU İŞARETİ KALMAYACAK

TFF Başkanvekili Lütfi Arıboğan gönderilen mesajlarla ilgili olarak soruşturma başlatacaklarını açıkladı. Arıboğan, "Bu konuyla ilgili olarak kamuoyunu rahatlatabilmek için gerekli kararı alarak, hukuki soruşturmanın biran önce yapılmasını sağlayacağız" dedi. Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu'nun milli maç nedeniyle Hollanda'da bulunduğunu belirten Arıboğan, "Kimsenin kafasında herhangi bir soru işareti kalmayacak şekilde konuyu açıklığa kavuşturacağız. Bu nedenle Türkiye'ye dönmeyi beklemeden burada yönetim kurulu olarak karar alıp, soruşturmayı başlatacağız" ifadesini kullandı.

EĞER MESAJ EMRE'DENSE...

Türkiye'nin gündemini sarsan mesaj olayıyla ilgili olarak Trabzon cephesinden de açıklamalar gelmeye devam etti. Bordo-Mavili kulübün eski yönetim kurulu üyesi avukat Ali Sürmen, eğer Emre Belözoğlu'nun mailinde, mesaj tespit edilirse futbol hayatının bitme ihtimalinin yüksek olduğunu söyledi.

YILDIRIM'DAN SERT AÇIKLAMA

Ortaya çıkan "Oğlum Kağan, Emre abin ben. Aldırıyorum seni buraya. Sakın zorlamayın he" ifadelerinin bulunduğu mesajın apaçık şike olduğunu ifade eden Sürmen, "Mesajın atıldığı yerdeki kamera kayıpları incelenecek. Kayıtlarda Emre tespit edilirse futbol hayatı bitebilir" dedi. Bu arada F.Bahçe Dergisi'ne açıklama yapan Başkan Yıldırım, "Kulübümüzün ve futbolcularımızın adını çirkin senaryoların içine sokmaya cüret edenler için hukuki süreç işlemektedir" ifadesini kullandı.

---vs vs vs

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Daum sonuna kadar haklı alex konusunda. ama alexe prım veren yönetimdir. Bu sene Aykut Alex i kesınce alexınde gözu korktu.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

zaten usta yönetim futbolcuları şımartıyor toparlaması teknik adama kalıyor ardaya baksana burnu kaf dağında bu yaşta gelen şöhret ve pöhpöhlenme adamın kimyasını değiştirdi!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Sonuna Kadar Haklı Fakat Daumda Aykut Kadar Cesaretli Olsaydıda Alexi Kesebilseydi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Efe Takmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Sonuna Kadar Haklı Fakat Daumda Aykut Kadar Cesaretli Olsaydıda Alexi Kesebilseydi.
    :45: aynen

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri