Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
5 sonuçtan 1 ile 5 arasý

Konu: Daum'dan Alex'e þok suçlama

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Smileys Allgemein 087 Daum'dan Alex'e þok suçlama

“Alex bu sene oynadýðý gibi geçtiðimiz sezon da oynasaydý, o zaman da þampiyon olabilirdik. Neden iyi oynamadýðýný ona sorun” dedi.

Fenerbahçe'nin eski çalýþtýrýcýsý sorduðumuz sorulara açýklýkla cevap verdi ve "Aykut Kocaman ile anlaþamýyorduk. Benden sonra da takýmýn baþýna geçeceðini biliyordum. Alex geçen sene bu yýlki gibi oynasaydý geçen sene þampiyon olabilirdik" ifadeleriyle söyleþimize baþladý.

Aykut'la yýldýzýmýz hiç barýþmadý Geçen sezonu deðerlendiren Daum, "Fenerbahçe'deyken kaçan þampiyonlukta bir kurban arýyorlardý. Baþarýsýzlýkta bütün suçu üzerime attýlar. Ben de teknik direktör olduðumiçin bütün sorumluluðu üzerime aldým" dedi.

Aykut Kocaman ile yýldýzlarýnýn hiç barýþmadýðýný da sözlerine ekleyen Alman hoca, "Birlikte anlaþamýyor, çalýþamýyorduk. Ekip çalýþmasýnda deðildik. Bu da bizimmesleðimizde büyük bir sorun. Ben takýmýn baþýndayken Aykut'un ileride Fenerbahçe'ye teknik direktör olacaðýný bekliyordum. Zaten öyle de oldu" diye konuþtu. Fenerbahçe'nin birçokmaçýný izlediðini de belirtenDaum, "Alex geçen sene bu yýlki gibi oynasaydý o zaman da þampiyon olabilirdik. Neden geçen yýl iyi oynamadýðýný Alex'e sorun" þeklinde konuþtu.

-----------------

F.Bahçe'li Emre'nin þikeden dolayý futbol hayatý bitebilir
    Lütfü Arýboðan skandalýn aydýnlanacaðýný söyledi..

Eski Trabzon yöneticisi Ali Sürmen, "Emre'nin futbol hayatý bitebilir" dedi..

Fenerbahçe-A.Gücü maçý öncesinde Ankaragücü'nün oyuncusu Kaðan Söylemezgiller'e gönderilen mesajlarla ilgili olarak dün Türkiye Futbol Federasyonu tarafýndan somut bir adým atýldý.

SORU ÝÞARETÝ KALMAYACAK

TFF Baþkanvekili Lütfi Arýboðan gönderilen mesajlarla ilgili olarak soruþturma baþlatacaklarýný açýkladý. Arýboðan, "Bu konuyla ilgili olarak kamuoyunu rahatlatabilmek için gerekli kararý alarak, hukuki soruþturmanýn biran önce yapýlmasýný saðlayacaðýz" dedi. Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu'nun milli maç nedeniyle Hollanda'da bulunduðunu belirten Arýboðan, "Kimsenin kafasýnda herhangi bir soru iþareti kalmayacak þekilde konuyu açýklýða kavuþturacaðýz. Bu nedenle Türkiye'ye dönmeyi beklemeden burada yönetim kurulu olarak karar alýp, soruþturmayý baþlatacaðýz" ifadesini kullandý.

EÐER MESAJ EMRE'DENSE...

Türkiye'nin gündemini sarsan mesaj olayýyla ilgili olarak Trabzon cephesinden de açýklamalar gelmeye devam etti. Bordo-Mavili kulübün eski yönetim kurulu üyesi avukat Ali Sürmen, eðer Emre Belözoðlu'nun mailinde, mesaj tespit edilirse futbol hayatýnýn bitme ihtimalinin yüksek olduðunu söyledi.

YILDIRIM'DAN SERT AÇIKLAMA

Ortaya çýkan "Oðlum Kaðan, Emre abin ben. Aldýrýyorum seni buraya. Sakýn zorlamayýn he" ifadelerinin bulunduðu mesajýn apaçýk þike olduðunu ifade eden Sürmen, "Mesajýn atýldýðý yerdeki kamera kayýplarý incelenecek. Kayýtlarda Emre tespit edilirse futbol hayatý bitebilir" dedi. Bu arada F.Bahçe Dergisi'ne açýklama yapan Baþkan Yýldýrým, "Kulübümüzün ve futbolcularýmýzýn adýný çirkin senaryolarýn içine sokmaya cüret edenler için hukuki süreç iþlemektedir" ifadesini kullandý.

---vs vs vs

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Daum sonuna kadar haklý alex konusunda. ama alexe prým veren yönetimdir. Bu sene Aykut Alex i kesýnce alexýnde gözu korktu.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TÝVÝBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDÝASTAR MÝNÝ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELÝTEBOOK 8540p Notebook (Ý7) - - Xiaomi MÝ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taþý Delen Suyun Gücü Deðil Damlalarýn Sürekliliðidir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

zaten usta yönetim futbolcularý þýmartýyor toparlamasý teknik adama kalýyor ardaya baksana burnu kaf daðýnda bu yaþta gelen þöhret ve pöhpöhlenme adamýn kimyasýný deðiþtirdi!

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Sonuna Kadar Haklý Fakat Daumda Aykut Kadar Cesaretli Olsaydýda Alexi Kesebilseydi.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý Efe Takmaz Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Sonuna Kadar Haklý Fakat Daumda Aykut Kadar Cesaretli Olsaydýda Alexi Kesebilseydi.
    :45: aynen

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri