Nyese sorun degil yazılımlarda tps auto devam ediyor.bende ilk basta olmadı zannetim ama yazılım tps auto yaptı ne zamana kadar sürer bilinmezsalih333 Nickli Üyeden Alıntı
Herkese kolay gelsin arkadaşlar iyigeceler:45:
Nyese sorun degil yazılımlarda tps auto devam ediyor.bende ilk basta olmadı zannetim ama yazılım tps auto yaptı ne zamana kadar sürer bilinmezsalih333 Nickli Üyeden Alıntı
Herkese kolay gelsin arkadaşlar iyigeceler:45:
yükledik arkadaşım tps no autoyxsdf Nickli Üyeden Alıntı
açıyor kardeşimmmmmmmmmmmmmmm france kanalının üzerin de *** update yaptır açıyor
ya ben yanlış yapıyorum yada kanallar açılmıyor sen nasıl açtınalemcii Nickli Üyeden Alıntı
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
10 dakkadır bekliyorum
![]()
Yazılımda kanallarda beklerken tpsler auto olarak actı su an seyrediyorum.az önce acmıyordu.diyeceksinizki *** degişimi bende aciko 4225 de var onda acık degil sunny 1030 su an tps auto olarak actı
Konu açılmıştır..
Konu Admin tarafından (19-07-2006 Saat 00:02 ) değiştirilmiştir.
evet Arkadaşlar Yazılımlar Auto..!
Hayırlı olsun..!
Thanks Apollo..!
Yaklaşık 1-2 dk bekleyince auto yapmakta..
arkadaşlar kimse size fake yazılım vermek istemez apollo uk 1965 arkadaşımız yazılımları denemiştir ve sizinle paylaşmıştır tps atak yaptıysa bunda apollonun ve forumun suçu olamaz kimse fiyasko ile karşılaşmak istemez sorun varsa herkes kendisinde küçük ayrıtılarda arasın görüşlerinizi yazabilirsiniz dogaldır ama bu ölçülü olmalı.
saygılar
HI allertex74 Nickli Üyeden Alıntı
can someone please translate this to english.
Paul.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri