REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 4/6 İlkİlk 123456 SonSon
58 sonuçtan 31 ile 40 arası

Konu: Kaon TPS AUTO 17-19 Temmuz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tamam serkan sağol

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ertex74 Nickli Üyeden Alıntı
    arkadaşlar kimse size fake yazılım vermek istemez apollo uk 1965 arkadaşımız yazılımları denemiştir ve sizinle paylaşmıştır tps atak yaptıysa bunda apollonun ve forumun suçu olamaz kimse fiyasko ile karşılaşmak istemez sorun varsa herkes kendisinde küçük ayrıtılarda arasın görüşlerinizi yazabilirsiniz dogaldır ama bu ölçülü olmalı.
    saygılar
    HI all

can someone please translate this to english.

Paul.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Loader 219v4 linkini verebilirmisiniz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı sevcimen Nickli Üyeden Alıntı
    Loader 219v4 linkini verebilirmisiniz
    Burada lütfen forumun arama özelligini kullanın .Link burada Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Hi Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

I am unable to reply to your pm, so will say here.

I do not write the software i can only edit it, but i am admin on a couple of forums and mods on othere.

I would not be opposed to joining the team as then hopefully my knowledge would grow.

Paul.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı
    BL219V4 zaten kendisi program .programı acın cihazın fişini takın yuklemeye başlar yukleme bitene kadar mudale etmeyin
    yukarda acıklama yapılmışya arkadaşım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ertex74 Nickli Üyeden Alıntı
    arkadaşlar kimse size fake yazılım vermek istemez apollo uk 1965 arkadaşımız yazılımları denemiştir ve sizinle paylaşmıştır tps atak yaptıysa bunda apollonun ve forumun suçu olamaz kimse fiyasko ile karşılaşmak istemez sorun varsa herkes kendisinde küçük ayrıtılarda arasın görüşlerinizi yazabilirsiniz dogaldır ama bu ölçülü olmalı.
    saygılar
    In english:
    nobody wants to give fake firms. apollo_uk1965 has tested the firms and shared with you. if tps attacked apollo_uk1965 and supersatforum can not be charged. if you have problems, you must tell your opinions...
    www.yxsdf.info © 2010

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı
    Kimsenin kimseyi kandırdıgı yok arkadaş dış ülkeden arkadaşımız orada olan bir yazılımı burada vermiş yazılımı bende denedim yazılımlarda sorun yok.Tpsler evet açmıyor ben denedim kimseye yalan borcumuz yok .Lütfen daha dikkatli olun yazılarınızda
    sayın serkan yılmaz bu ülkede kimse profesör değilki ingilizce bilelim ben ingilizce bilmiyorum bi kusurum olduysa özürdilerim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar benim cihaz sunny ve kendi yazılımı yüklü. kaon yazılımını loder bl214v4 ü attıktan sonra direk olarak yükleyebilirmiyim? şimdiden teşekkürler iyi çalışmalar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ya dostum technosat 18100 stfa var bende bu aletin yazılımı ve yeni keyleri ne zaman çıkar bizde ne zaman seyretmeye başlarız artık şu kanalları

Sayfa 4/6 İlkİlk 123456 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri