Nyese sorun degil yazılımlarda tps auto devam ediyor.bende ilk basta olmadı zannetim ama yazılım tps auto yaptı ne zamana kadar sürer bilinmezsalih333 Nickli Üyeden Alıntı
Herkese kolay gelsin arkadaşlar iyigeceler:45:
Nyese sorun degil yazılımlarda tps auto devam ediyor.bende ilk basta olmadı zannetim ama yazılım tps auto yaptı ne zamana kadar sürer bilinmezsalih333 Nickli Üyeden Alıntı
Herkese kolay gelsin arkadaşlar iyigeceler:45:
hocam bende sunny 7010dz yazılımı var 16.00.a1 bunu kaon a nasıl çevirebilirim. bari kanallar kaçmadan izleyebilelim.....
Konu justinyo tarafından (19-07-2006 Saat 01:02 ) değiştirilmiştir.
loader 219 v4 atınız sonrada yazılımı yukleyin sorun olmaz.Yazılımdan sonra menude şifre isterse şifre 463330 iyigeceler ben kaçtımjustinyo Nickli Üyeden Alıntı
![]()
sağol hocam deniyeyim bakalım.
12.01.a5 Yazilimini YÜkledİm *** Updatİng Dİyor Ama AÇmiyor
Saygilar Bİ TÜrlÜ Anliyamadim
Hii apollo uk 1965
Have are you mate
Test ok big thanx
friends , no one wants to give you fake posts .apollo_uk1965 Nickli Üyeden Alıntı
Our friend Apolo1965 tried to write some things he liked to share with you about TPS .
If these writing come as an atack it is not the fault of Apolo or this board, no one wants to have a fiasco or problem about it .If there are ,any of you have to see for yourself a bit , seeing things might be natural but this is brought out of proportions .
REGARDS :45:
kardeş ellerine saglik tşk
sagolasın eline saglık
aes *** girilmiş yazılımdır arkadaşlar auto falan değil çoğu keyler de eksik
arkadaş yazılımları editlemiş inceledim fiyasko tam anlamıyla....
capanoglu36
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri