Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
13 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: arkadaşlar bu arabalara modifiye yapsam neolur

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar bu arabalara modifiye yapsam neolur

arkdaşalar şu arabalara modifiye yapacam ama sizin görüşlerinizi almak istedim l300 ses sistemi yapıldı ama mercedese komple yapmak istiyorum l300 dış görüşünüşü yapacam mondeo içinde herbişi yapmak istiyorum yani sizin anlayacağınız aşağıda gördüğünüz arabalara modifiye yapmak istiyorum bana yardımcı olun!!!!!
    resimler şu linkte: Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    :49:

[IMG]://img153.imageshack.us/img153/4721/x1pxzz39wvf1waamee80ubbzlimjszxdttt6hibxdhxonquzea3immf3.jpg[/IMG]

Konu alperyılmaz tarafından (19-07-2006 Saat 12:04 ) değiştirilmiştir.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşım resimleri verirken örn. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. sitesini kullanarak görsel olarak siteye verebilirsin, ayrıca ne gibi yardım istiyorsun tasarım konusundamı, modifiye yapılan yerler (servisler) konusundamı, yoksa malzeme(aksesuar,yedekparça vb.) desteği konusundamı daha detaylı yazarsan yardımcı olabiliriz.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kardeşim ben tasarım ve malzemeler konusunda yardım istiyorum bahsettiğim gibi l300 ses sistemini yaptım gerilerine hiç bişi yapmadım bana yardımcı olursan sevinirim hatta resimler üzerinde modifiyeleri gösterebiliyorsanız sevinirim.Bu arada cd çalarda da bişiler yazdım ona da bakarsan ve bana yardımcı olursan sevinirim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

resimler foruma alınmıştır

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım mondeo aracın modifiyesi için çok iç açıcı haberler yok, yaptığım araştırmalar göre Türkiyede bu aracın modifiyesi için herhangi bir parçaya ve yapana rastlayamadım, nedeni ise modifiye ye yapısal olarak yatkın olmaması, ancak özel olarak yaptırabilirsin örnek olarak Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. sitesindeki resimler den faydalanabilirsin.
    Nerede yaptıracağım dersen sana en yakın İstanbul ve Bursa bu şehirlerde yaptırabilirsin.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım mondeo geçelim mercedes ve l300 için ne yaptırmam gerek bana yardımcı olursan sevinirim tşk bu arada

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ugur78 Nickli Üyeden Alıntı
    arkadaşım mondeo geçelim mercedes ve l300 için ne yaptırmam gerek bana yardımcı olursan sevinirim tşk bu arada
    Mercedes için İstersen bu siteyi bir incele sana fikir verebilir. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

L300 için Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. bak istersen

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar ben pioneer 7700 alacam sizce nasıl bana yardımcı olrsanız sevinirim ama başka sony gibi markalardan hangisini öneriziniz yardımlarınızı bekliyorum alacağım teyp 650 ytl diyorlar bide kendinden subbufer çıkışı var diyorlar doğrumu bana yardımcı olunnnn

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar bu teyp i acil yarumlarsanız sevinirim çünkü yarın almayı düşünüyorum bana yardımcı olunn

Kullanıcı Bilgi Menüsü

*** features DEH-P7700MP Deep blue OEL display
    Flap/Release Panel
    Radiotext
    Disc naming (10 char.)
    Automatic Sound Leveliser
    Sound Level Adjustment
    Cellular mute
    Card type remote control
    Features - General DEH-P7700MP
    Sub-display output Yes
    Multi-CD Control Yes
    CD Text Yes
    Source TV Control Yes
    DAB Tuner Control Yes
    Source DVD Control Yes
    External unit control via IP-Bus 2
    AUX-In (with optional CD-RB20) Yes
    Remote control Standard
    Hard-wired remote input Yes
    ISO Connector Yes
    Display illumination OEL - PURE BLUE
    Dual button illumination Yes
    Rotary volume Pop-out
    Front Panel Flap type (mechanical)
    Removable Front Panel Yes
    Cellular telephone auto muting Yes
    iPod® adapter ready (External) Yes
    Flexible angle installation 0-60°
    Features - Tuner DEH-P7700MP
    Adaptive RDS (PI, PS, AF, TP/TA) Yes
    PTY (Search and Alarm) Yes
    News interrupt feature Yes
    Radio Text Yes
    ARC FM D4Q
    BSA (Best TP Station Auto Search) Yes
    High speed P

Dostum muhtemelen istediğin cihaz bu benim fikrim almanı tavsiye ederim başka marka düşünme araç içi teyp ve cd çalar üzerine pioneer' den başka alma hop. ve amp. başka marka kullan ben daha önce tesisat işi yaptım pioneer'in üzerine başka alet çıkamadı o yüzden bu alet oldukça iyi fiyatı da araştırmalarıma göre normal bu tamamen benim fikrimdir başka markalarında hakkını yemeyelim saygılar....

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri