teşekkürler
teşekkürler
bilgi için sağol
onur özkan arkadaşım konuya cevap yazdığın için teşekkür ederim.benim telefonum nokıa tarafından kaçak olmadığı tespit edildi fakat faturadaki imei numarası şuan görüşmeye açık ama benim telefonumun bordtunda farklı no olduğu için ve benimle hiç bir ilgisi olamayn bir kopyalama olduğu için ne yapacağımı şaşırdım haaa birde başıma gelene bakarmısınız ben nokia firmasına tüketici hakem heyetinin bana verdiği yazıyı faksladım nokia firmasıda bana gönderdiği cevap ise hayretler verici nokia firmasının bu olayda hiçbir ilgisinin olmadığına dair bir yazı nokia avukatları tarafından bana posta ile geldi birde avukatlık ve mahkeme masraflarını bana dava etmişler 15,05,2007 tarihinde mahkemeya çıkacam yahu bu memlekette insan hakkını arayamaz duruma geldi valla çok şaşırdım yazıklar olsun ama mahkemede bütün delillerimi hakim e sunacam bakalım benim elimde faturam var vede cıhazım hiçbir şekilde açılmış veya bir müdahale görmemiştir.bilir kişi raporu isteyeceğim bakalım başıma iş aldım hakkımı ararken ? ALLAH ALLAH şaşılacak şey burası Türkiye ama kanunlar hiç vatandaştan yana değil yazık:49:
ellerine sağlık...
guvenli mod gibi açildiğini bilmiyodum öğrendim sağolasın![]()
teşekürler bilgin için
Teşekkürler güzel paylaşım
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri