REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
17 sonuçtan 11 ile 17 arası

Konu: Nokia tuşlarının fonksiyonları

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı nsenturk Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    iyi geceler arkadaşlar derdime çare arıyorum faturalı olarak satın aldığım 3310 telefonum temmuz2006 tarihinde görüşmeye kapandı aldığım yer olan AYTEL e gittim.ama benden özür dileyip derdime çare arayacaklarına nerdeyse beni suçlu çıkaracaklardı.bende tüketici haklarına oradanda hakem heyetine gidip mağduriyetimi bir dilekçe ile anlattım ve hakem heyeti beni haklı bularak telefonumun klonlandığını söylediler fakat ne yazıkki bugüne kadar ne AYTEL nede NOKİA firması bana herhangi bir cevap veremedi. benim 3310 telefonum için değil sadece insanların salak yerine konmasına dayanamıyorum bana bu konuda yardımcı olacak bir arkadaşım olursa hem ben hemde benim gibi mağdur kişiler bilgileneceklerdir.şimdiden konuya ilgi gösterenlere teşekkür ederim.
    tamam da klonlan mış bi IMEI numarası varsa tel. inde bunu faturasıyla ispatlıyabiliyorsan diğer klonlar mıs IMEI numaralarını iptal ederler ve sana yeni bir seri no verebilirler fakat aldıgın tel. kaçak sa bunu hiç bi şekilde talep edemezsin... ancak aldıgın yerle bunu halledebilirsin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bilgi için sağol

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Smileys Allgemein 087 hakkımı ararken davalı oldum

onur özkan arkadaşım konuya cevap yazdığın için teşekkür ederim.benim telefonum nokıa tarafından kaçak olmadığı tespit edildi fakat faturadaki imei numarası şuan görüşmeye açık ama benim telefonumun bordtunda farklı no olduğu için ve benimle hiç bir ilgisi olamayn bir kopyalama olduğu için ne yapacağımı şaşırdım haaa birde başıma gelene bakarmısınız ben nokia firmasına tüketici hakem heyetinin bana verdiği yazıyı faksladım nokia firmasıda bana gönderdiği cevap ise hayretler verici nokia firmasının bu olayda hiçbir ilgisinin olmadığına dair bir yazı nokia avukatları tarafından bana posta ile geldi birde avukatlık ve mahkeme masraflarını bana dava etmişler 15,05,2007 tarihinde mahkemeya çıkacam yahu bu memlekette insan hakkını arayamaz duruma geldi valla çok şaşırdım yazıklar olsun ama mahkemede bütün delillerimi hakim e sunacam bakalım benim elimde faturam var vede cıhazım hiçbir şekilde açılmış veya bir müdahale görmemiştir.bilir kişi raporu isteyeceğim bakalım başıma iş aldım hakkımı ararken ? ALLAH ALLAH şaşılacak şey burası Türkiye ama kanunlar hiç vatandaştan yana değil yazık:49:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ellerine sağlık...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

guvenli mod gibi açildiğini bilmiyodum öğrendim sağolasın

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekürler bilgin için

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Teşekkürler güzel paylaşım

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri