REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
17 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Nokia tuşlarının fonksiyonları

  1. #1

    Kullanıcı Bilgi Menüsü

    Standart Nokia tuşlarının fonksiyonları

    nokia tuslari ve sirlari.....!!!!(kullanimi kolaylastiracak) - * (yıldız) tuşuna bastığınızda resmi tam ekran yapabilirsiniz.Tekrar aynı tuşa bastığınızda resim normal moda döner
    - Resimleri actığınızda 7 tuşuna basarsanız ilk olarak yakınlaştırır daha sonra yine aynı tuşa basarsanız resmi tam ekran yapar.
    - 5 tuşuna bastığınızda resminizi kademeli olarak yakınlaştırır.
    - 0 (sıfır) tuşuna bastığınızda ise resimleri kademeli olarak uzaklastırır.
    - 1 tuşuna bastığınız zaman resmi sola döndürürsünüz.
    - 3 tuşuna basarsanız resmi sağa döndürürsünüz.
    - Resimleri yakınlaştırdığınızda 2/4/6/8 tuşlarını kullanarak resmini istediğiniz yöne sürükleyebilirsiniz.
    !Resim kısayollarından ayrı olarak birkaç tane daha kısayol buldum .
    onlarıda paylaşayım sizinle.
    - 0 (sıfır) tuşuna devamlı basılı tutarsanız telefon GPRS ile bağlantıya geçiyor.
    - joystickin sağ yanında bulunan tuşa sürekli basılı tutarsanız kayıtlı ses etiketini açar.
    - Menüye girdiğinizde joystick ile menüleri aramak yerine ekranda görünen 9 tane programı(bluetooth,ajanda,mesajlar vs...) tuşlarla seçebilir hatta direk bölüme girersiniz.örneğin bende ilk sırada bluetooth var 1 tuşuna bastığımda bluetoot kısmına giriyor ikinci sırada Mesajlar bölümü var 2 tuşuna bastıgımda mesajlara giriyor.

    Kalem Tusunun görevleri


    1.Görevi

    Kopyala Yapıştır için Kullanılıyor.
    yeni bir mesaj sayfası açıyoruz. kısa bir yazı yazıyoruz.
    kalem tuşuna elimiz basılı iken telefondaki yön tuşarıyla yazıyı seçiyoruz(sol yçn tulunu kullanın(6600 da joyistik gibi. sonra kopyala seçeneği geliyor kopyala diyoruz.
    yapıştırmak istediğimiz yere geldiğimiz zamanda kalem tuşuna elimizi basılı tutuyoruz ve yapıştır seçeneği çıkıyor seçiyoruz ve yapıştırıyor.

    2.Görevi

    İşaretlemek için kullanlıyor.
    galeriye geliyoruz. kalem tuşuna basılı olarak ve yine yön tuşlarını kullanarak aşağı veya yukarı gidiyoruz resimlerin işaretlendiğini görüyoruz.


    3.Görevi

    Yazı Mod'unu ve yazı dilini değiştirmek simge eklemek için kullanılıyor.
    Yeni Bir mesaj sayfası açıyoruz ve bir kere kalem tuşuna basıp elimizi çekiyoruz karşımıza 4 tane seçenek çıkıyor.
    1.Sözlük Açık
    2.Sayı Modu
    3.Simege Ekle
    4.Yazı Dili

    4.Görev

    Telefon açacağımız zaman kalem tuşuna elimizi basılı tutarak açarsak özel bir mod'da açılıyordu(safe mod )bilgisayarı güvenli mod'da açtığımızdaki gibi ayarlar oluyordu.
    silemediğin bir dosya warsa bu işlemi yaparak sile biliyoruz. ikonu kalmış bir dosya war ama yöneticiden siliniş bu dosyayı bölümüyle açtığımızda sile biliriz v.s.

  2. #2

    Kullanıcı Bilgi Menüsü

    Standart

    tesekkurler

  3. #3

    Kullanıcı Bilgi Menüsü

    Standart

    Alıntı hallederiz Nickli Üyeden Alıntı
    4.Görev

    Telefon açacağımız zaman kalem tuşuna elimizi basılı tutarak açarsak özel bir mod'da açılıyordu(safe mod )bilgisayarı güvenli mod'da açtığımızdaki gibi ayarlar oluyordu.
    silemediğin bir dosya warsa bu işlemi yaparak sile biliyoruz. ikonu kalmış bir dosya war ama yöneticiden siliniş bu dosyayı bölümüyle açtığımızda sile biliriz v.s.

    bu harıc hepsını bılıyordum ama bu cok ısıme yarayacak saolasın;)

  4. #4

    Kullanıcı Bilgi Menüsü

    Standart

    sende sağol

  5. #5

    Kullanıcı Bilgi Menüsü

    Standart

    Teşekkürler

  6. #6

    Kullanıcı Bilgi Menüsü

    Standart

    paylaşım için teşekkürler

  7. #7

    Kullanıcı Bilgi Menüsü

    Warn acil yardım

    iyi geceler arkadaşlar derdime çare arıyorum faturalı olarak satın aldığım 3310 telefonum temmuz2006 tarihinde görüşmeye kapandı aldığım yer olan AYTEL e gittim.ama benden özür dileyip derdime çare arayacaklarına nerdeyse beni suçlu çıkaracaklardı.bende tüketici haklarına oradanda hakem heyetine gidip mağduriyetimi bir dilekçe ile anlattım ve hakem heyeti beni haklı bularak telefonumun klonlandığını söylediler fakat ne yazıkki bugüne kadar ne AYTEL nede NOKİA firması bana herhangi bir cevap veremedi. benim 3310 telefonum için değil sadece insanların salak yerine konmasına dayanamıyorum bana bu konuda yardımcı olacak bir arkadaşım olursa hem ben hemde benim gibi mağdur kişiler bilgileneceklerdir.şimdiden konuya ilgi gösterenlere teşekkür ederim.

  8. #8

    Kullanıcı Bilgi Menüsü

    Standart

    nokia zil sesi yapımak istiyorum

  9. #9

    Kullanıcı Bilgi Menüsü

    Standart

    paylaşım için sağol

  10. #10

    Kullanıcı Bilgi Menüsü

    Standart

    teşekkürler

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •