Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
6 sonuçtan 1 ile 6 arası

Konu: Hastane faturasını bozuk para ile ödedi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Hastane faturasını bozuk para ile ödedi

Para cezası aldı

ABD'nin Utah eyaletinde bir adam tartışmalı bir hastane faturasını bozuk para ile ödeyince huzuru kaçırmaktan para cezası aldı.

Yerel Desert News of Salt Lake City gazetesinin haberine göre, Vernal kasabasındaki Basin Klinik adlı tıp merkezine borçlu olduğu 25 dolarlık faturayı ödemeye giden Jason West, nakit kabul edip etmediklerini çalışanlara sorduktan sonra bankoya 2 bin 500 senti boşalttı ve görevliden saymasını istedi.

Polisin verdiği bilgiye göre, West'in bu hareketi bozuk paraların yerlere dökülmesi üzerine çalışanların tepkisiyle karşılandı ve West'in yaptığının onaylanabilir bir hareket olarak görülmediği belirtildi.

Polis daha sonra 38 yaşındaki West'e huzuru kaçırmaktan dolayı bir celp gönderdi ve 140 dolar para cezası kesti.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

eyalet kanunları işte

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bir ara bende vergi cezasını kuruşlarla ödemeyi düşünmüştüm))

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı umut55 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bir ara bende vergi cezasını kuruşlarla ödemeyi düşünmüştüm))
    sanada eyalet kanunları uygulanmasın

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı yargıç_1 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    sanada eyalet kanunları uygulanmasın
    YOK ustam daha eyaletlere bölunmedik) yapmazlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hani nerde huzur kaçmıyor, kültürel olarak her insanın insana karşı seviyeli bir sesle ve saygıyla konuşması gerektiyine inanınıyorum. malesef bu gibi tiplerden her yerde var kanunlar heryede henüz tam oturmuş değil, bir çok şeyin değişmesi ve yeni yasalar çıkarılması gerektiyine inanıyorum, malesef sevgi saygı sıfır,,,selametle
    LEBEN ?

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri