REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
14 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Fakirin hastane borcu siliniyor

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hocam hastaneleri özelleştirecekleri için yapılıyo olmasın bu iyileştirmeler bakın türkiyedeki özel hastanelerin sahiplerine kime yakınlar yada taraf diyelim son zamanlarda eczane ve hastanelerin büyük çoğunluğunu kim ele geçirmiş birçok şeyde olduğu gibi hep akp yandaşları bugünkü gazetede arınçın dediği gibi kuraban olduğum allah verdikçe veriyor negüzel allah veriyor kulların hiç katkısı yok ya taraf ol ya bertaraf ama allah veriyor ne dersin

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı can123 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    hocam hastaneleri özelleştirecekleri için yapılıyo olmasın bu iyileştirmeler bakın türkiyedeki özel hastanelerin sahiplerine kime yakınlar yada taraf diyelim son zamanlarda eczane ve hastanelerin büyük çoğunluğunu kim ele geçirmiş birçok şeyde olduğu gibi hep akp yandaşları bugünkü gazetede arınçın dediği gibi kuraban olduğum allah verdikçe veriyor negüzel allah veriyor kulların hiç katkısı yok ya taraf ol ya bertaraf ama allah veriyor ne dersin
    AKP yandaşı ol sana da versinler dostum daha ne diyelim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı 12eylul10 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    AKP yandaşı ol sana da versinler dostum daha ne diyelim
    biz verenlerden olmak isteriz alanlardan değil

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı can123 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    yahu can!!! alemsin bilader. ben hizmetin iyileştiğinden bahsediyorum. hastane sahiplerinin falancanın adamları olduğundan değil. demekki evvelkiler bu hizmeti yerine getiremiyormuş. şimdiki sahipleri getiriyor. kolaylıklar sağlamış. keşke eskileri yapsaydı bu kolaylıkları vs. anlatabildimmi. ben sadece sağlık konusunda (sadece sağlık) iyiye gidişattan bahsettim. evvelini bildiğim için bahsetmek istedim.. o kadar. yoksa hastaneler falanca nın adamının filancanın kaynının meselesine bakmıyorum...
    hepsini chp alsın. chpin falanca adamları alsın. bu hizmeti devam ettirsin. hayatımda hiç oy vermediğim chp yi öve öve bitirmem. selametle... (particilik değil bu.benim partimde iktidara geldiğinde yapamadı. zaman yetmedi. yapsaydı bağıra çağıra söylerdim. )

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri