arkadaslar konuyu lutfen siyasete çekmeyelim
arkadaslar konuyu lutfen siyasete çekmeyelim
yahu can!!! alemsin bilader. ben hizmetin iyileştiğinden bahsediyorum. hastane sahiplerinin falancanın adamları olduğundan değil. demekki evvelkiler bu hizmeti yerine getiremiyormuş. şimdiki sahipleri getiriyor. kolaylıklar sağlamış. keşke eskileri yapsaydı bu kolaylıkları vs. anlatabildimmi. ben sadece sağlık konusunda (sadece sağlık) iyiye gidişattan bahsettim. evvelini bildiğim için bahsetmek istedim.. o kadar. yoksa hastaneler falanca nın adamının filancanın kaynının meselesine bakmıyorum...
hepsini chp alsın. chpin falanca adamları alsın. bu hizmeti devam ettirsin. hayatımda hiç oy vermediğim chp yi öve öve bitirmem. selametle... (particilik değil bu.benim partimde iktidara geldiğinde yapamadı. zaman yetmedi. yapsaydı bağıra çağıra söylerdim.)
hocam sen beni anlamamışsın bunlar düzeldiyor ama sonra acısını çıkarıyor yarın özelleşeçek parası olan verebileçek olamayan allaha emanet bunu söylemeye calıştım yoksa o parti bu parti beni ilgilendirmiyor şimdi güneydoğunun elektriğini bize ödediyorlarya o misal birilerine peşkef için düzeltiliyor olmasın iyi gidişat yarın bize nelere mal olaçak onun hesabındayım ama anladığım kadar ben yanlış düşünüyorum kaldıki sorun o olsun dua onun için hayırlısı bu kadar sessiz çoğunlıkta seni haklı çıkarıyor saygılar
arkadaslar her görüşe vede fikre saygım sonsuz ama sağlıkda devrim yapıldı ben ssk li özel sektörde calışıyordum hiç bir gün elimi kolumu sallayarak ünüversite hastanelerine bırak gitmeyi hayal di bizler için ama şimdi hayel gercek oldu birazda doğruya doğru yanlışada yanlış diye bilse milletimiz kalın selametle
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri