Gürsoy'dan Polat'a övgü

Eski yönetici Ergun Gürsoy, Okan Buruk’un alınmasını sağlayan Adnan Polat için, benim yapamadığımı yaptı, doğrusu da buydu dedi

Eski yönetici Ergun Gürsoy, Okan Buruk’un alınmasını sağlayan Adnan Polat için, benim yapamadığımı yaptı, doğrusu da buydu dedi

‘Okan’ın bir suçu yoktu ki’

Okan Buruk’un Galatasaray’a transferinin gündemde olduğu günlerde Sarı-Kırmızılı yönetimde yaşanan fikir ayrılığı nedeniyle Adnan Polat’ın istifanın eşiğine gelmesi konusunda görüş bildiren Gürsoy, “Adnan Polat’ı tebrik ediyorum. Benim yapamadığımı yaptı ve dediğini yaptırdı. Doğrusu da buydu. Çünkü, Okan’ın bir kabahati yoktu. Belki biraz ağır bir restleşme oldu. Çünkü, Adnan Polat gibi yöneticiler kolay bulunmuyor. Ama başardı” diye konuştu.

‘Yıldırım bunu hep yapıyor’

Gürsoy, Sarı-Kırmızılı ekipten sorunlu ayrılan Ribery olayında hem yönetimin, hem de futbolcunun hatasının olduğunu belirterek, “Kulüp açısından da hata var, Ribery açısından da etik olmayan bir davranış söz konusu. Olayın özeti ve gerçeği budur” ifadesini kullandı. Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’a da gönderme yapan eski yönetici, şöyle konuştu: “Başkan, ligin son 6 haftası incelenmesini istedi. Ben, yeniden etrafı deşmek istemiyorum. Ama genelde Aziz Yıldırım her kaybettiği maçtan sonra enteresan birşeyler söylemiştir. Bir tanesi de bu olmuştur.”