Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 6/10 İlkİlk 12345678910 SonSon
94 sonuçtan 51 ile 60 arası

Konu: Forumdan EPOSTA Almak istemiyorsanız Bu konuyu okuyun

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Guncel eposta almak istemeyn birinci mesajı lütfen uygulasın yeter artık kaç defa anlatacaz birde bize ulaşın bölümünden hakaretlere devam ediyorlar..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bundan niye şikayet edilirki ne güzel ,yeni konu yazılım vs haberdar olmak ne güzel ,böyle bir sistem kurduğunuz için teşekkürler.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben farklı bişey soracağım. Yukarıda aylık 5 ytl diye şifreli kanalların reklamı var. bu sağlammı batakmı biliyormusunuz? mail gönderdim bana cevap verdi. zonguldak şubesindeki bir hesaba parayatırıp adımı mail ile yollayacakmışım açacakmış. nasıl açacak hayret ettim. ne diyorsunuz? tşk.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı osmann Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ben farklı bişey soracağım. Yukarıda aylık 5 ytl diye şifreli kanalların reklamı var. bu sağlammı batakmı biliyormusunuz? mail gönderdim bana cevap verdi. zonguldak şubesindeki bir hesaba parayatırıp adımı mail ile yollayacakmışım açacakmış. nasıl açacak hayret ettim. ne diyorsunuz? tşk.
    Hangi reklamda diyor linkini verebilirmisiniz...bizde tıklayıp bakalım neymiş...sevgilerimle...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı osmann Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Buraya bakın yer ve kişi saglamdır merak etmeyin Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

gönderdiginiz mail ler için teşekkür ederim bizim gibi tamircilerin işine yarayacak maillerde oluyor istemeyen iptal etsin girmesin siteyede bence o terbiyesiz kimise üyeligini iptal edin hak etmiş iyi çalışmalar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yenilikleri görmek istemeyen tıklamasın zorlayan yok e maile devam.. hizmetler için sonsuz TEŞŞEKÜRLER.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

insanlarla uğraşmanın zorluğunu biliyorum allah hepimize sabır versin.emek saygı ister

Kullanıcı Bilgi Menüsü

:45:ben pc mi açtıgım gibi maillerime bakıyorum gelmedimi sanki bir boşluk oluyor bundan güzel ne olabilir ki okumak istemiyen okumasın veya hiç bir siteye kayıt olmasın başarılarınızın daim olması dilekleriyle saygılar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar yaklaşık bir aydır boyun fıtığı ameliyatından dolayı foruma giremedim bugün açtığımda böylebir üzücü kendinini bilmez kişi veya kişilerin dengesizce.yazılar yazdığını şahsım adına üzülerek öğrendim hangi konu olursa olsun adminlerimiz moderatörlerimiz en küçük önemsiz bir konuda olsa ellerinden geldiğince bizlere yardımcı olmaya çalışıyorlar ki ne mutlu bize böyle tatsız olaylara ben karşıyım bize verilen emeklere saygı duyalım saygılarımla

Sayfa 6/10 İlkİlk 12345678910 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri