bu mesaj da ilk serkan arkadaşımız tarafından 2006 nın 7 inci ayında yayınlanmış.
bu günlerde eski mesajları sık sık hatırlıyoruz. bakalım eski tarihli rekor kimde olacak.
selametle...![]()
Teşekkur: 0
bu mesaj da ilk serkan arkadaşımız tarafından 2006 nın 7 inci ayında yayınlanmış.
bu günlerde eski mesajları sık sık hatırlıyoruz. bakalım eski tarihli rekor kimde olacak.
selametle...![]()
Şu anda baya süredir uyarılarımızdan sonra artık geri dönüş e postaları gelmemektedir.Biz sizin için buradayız bir sey yapıyorsak karşılıksız yapıyoruz
Herkese tekrar teşekkurler..
Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...
her konuda sizinle hem fikiriz bilgi için teşekkürler
hayvanlar iyilikten anlamıyorlarsa isimlerini yazında bizde bilelim izmir hayvanat bahçesi açıldı çok büyük çoğu kafesler boş evcil hayvan lazım olabilir forum yüneticilerine teşekkürler kampanya ve bilgi amaçlı bilgiler için. izmir"den asl elektrik san.tic.ltd şti
tavsiye ederim.
İzmir Hayvanat bahcesini hakikaten çok güzel
Şaka bir yana kimseye zorla birşey yaptırılmaz.E posta almak istemiyorsa bırakın almıyıversin
O akıllı arkadaşlar bunun bir hizmet olduğunun,Her eposta yollandıgında foruma bir yük getirdiginin farkında bile degildir.
Sevgilerimle
sayın yönetici arkadaşlar ben uygulamadan çok memnunum her zaman gelen mailleri dikkatlice okuyorum inanın işime çok yarıyor teşekkürler istemiyen okumaz bu gibi insanları kınıyorum kalın saglıcakla
sizlerin göndermiş olduğu her türlü maili bekliyoruz çürük elmalar olacaktır onlarıda sizler anında temizliyorsunuz.Her topluluk içerisinde böyleleri çıkıyor takmayın kafanızı selamlar
gönderdiğiniz maillere teşekkür ederim. herzaman her konudaki maillerinizi beklerim.
hertürlü konuda sizinle beraberiz bilgi içinde teşekkürler iyi çalışmalar
oden gesizler nediye bu forumda yer alırlar blinmez meilsiz insan yarım bilgili insandır.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri