REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
94 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Forumdan EPOSTA Almak istemiyorsanız Bu konuyu okuyun

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet haklısınız sayın adminim bu işten rahatsız olanlar şimdi yazsınlar buraya sonra sonsuza kadar konuşmasınlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı mehmet Nickli Üyeden Alıntı
    evet haklısınız sayın adminim bu işten rahatsız olanlar şimdi yazsınlar buraya sonra sonsuza kadar konuşmasınlar
    Dengesizlere bilgi amaçalı eposta yolluyoruz yeniliklerden adamlar birdaha yollarsan küfür ederiz diye mail atmışlar.Ne adamlar varya birdaha bu tür şeyleri söz konusu olmaz sanırım

Sanki zorla yollluyoruz ala ala.Ne çıkarımız varsa bu işten bunu anlamayan adamlardan igreniyorum artık

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı
    Dengesizlere bilgi amaçalı eposta yolluyoruz yeniliklerden adamlar birdaha yollarsan küfür ederiz diye mail atmışlar.Ne adamlar varya birdaha bu tür şeyleri söz konusu olmaz sanırım

Sanki zorla yollluyoruz ala ala.Ne çıkarımız varsa bu işten bunu anlamayan adamlardan igreniyorum artık
    değerli usta kardeşlerim sizlere gönderilen bu ifadeleri şiddetle kınıyorum. emeğe saygı lütfen:45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Lyon-1995 Nickli Üyeden Alıntı
    değerli usta kardeşlerim sizlere gönderilen bu ifadeleri şiddetle kınıyorum. emeğe saygı lütfen:45:
    Desteğiniz için teşekkurler.artık son yolladgımız e postadada bunu belirttik forumdan e posta almak istemiyorsanız diye bu konunun linkini verdik umarım herkes anlar ve isteyen ve istemeyen belli olur

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart 1 mesaj zorunluluğu

Alıntı Mehmet Kaynaklı Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

zorunlu 1 mesaj olayı

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri