REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 5/10 İlkİlk 12345678910 SonSon
94 sonuçtan 41 ile 50 arası

Konu: Forumdan EPOSTA Almak istemiyorsanız Bu konuyu okuyun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı gungun Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    forumdan hala çift geliyor mailler..konuyla bir ilgilenseniiz.aynı maillin iki sefer gelmesi ama tümü öyle..bakınız konuyla ilgili sıkıntımı hangi tarihte dile getirmişim.durum aynen devam ediyor.
    aynı iki mail genellikle mail yollarken maili yollayan arkadaşımızın nette sorun yaşamasından dolayı oluyor. kopma olduğu zaman mecburen tekrar yolluyoruz tabi bu durumdada daha önce mail giden üyelere tekrar mail gitmiş oluyor.

umarım anlayış gösterirsiniz...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

:45: :pepper: :00000001: her zaman bana gönderirseniz çokkkkkkkkkkkkkkk memnun olurum şahsen bana herzaman gönderin saygı sevgi herkese hayırlı akşamlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ben de gelen mailler için çok teşekkür ediyorum.siz ustalar sayesinde cihazlarımız biraz daha fazla işe yarar oluyor. emekleriniz için çok teşekkür ederim.ayrıca mail okumak zor geliyorsa başlığına bakıp işlerine yaramayanı silebilirler herhalde. saygılarımla...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bundan BÖyle Forum Üzerİnden HİÇ Bİr Bİlgİ Maİlİ GÖnderİlmeycektİr.e Posta Atilirken Serverda YavaŞlama Oldugu GÖzlemlenmİŞtİr.bu Konuyu Herkesİn Bİlmesİnİn İstedİgİm

Herkese Kolay Gelsİn
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Sayın yönetci arkadaşlar ben kendi adıma sizlerden gelen mesajlarla mutlu oluyorum biir toplum olarak fikirleri paylşmak nekadar güzel başka bir sayfada küfür veya kötü sözler yazan veya kişileri kınıyorum istemiyorsan sil ama bu kadar üyesi olan ve üyelerine bilgiler sunan bir sitenin taşlanmsı yerine ellerr üstünde öğülerektakdir edilmesi kanısındayım ve bu işlemlerde emeği geçen arkadaşlara teşekkürler ediyorum selamlar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Guncel eposta almak istemeyn birinci mesajı lütfen uygulasın yeter artık kaç defa anlatacaz birde bize ulaşın bölümünden hakaretlere devam ediyorlar..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bundan niye şikayet edilirki ne güzel ,yeni konu yazılım vs haberdar olmak ne güzel ,böyle bir sistem kurduğunuz için teşekkürler.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben farklı bişey soracağım. Yukarıda aylık 5 ytl diye şifreli kanalların reklamı var. bu sağlammı batakmı biliyormusunuz? mail gönderdim bana cevap verdi. zonguldak şubesindeki bir hesaba parayatırıp adımı mail ile yollayacakmışım açacakmış. nasıl açacak hayret ettim. ne diyorsunuz? tşk.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı osmann Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ben farklı bişey soracağım. Yukarıda aylık 5 ytl diye şifreli kanalların reklamı var. bu sağlammı batakmı biliyormusunuz? mail gönderdim bana cevap verdi. zonguldak şubesindeki bir hesaba parayatırıp adımı mail ile yollayacakmışım açacakmış. nasıl açacak hayret ettim. ne diyorsunuz? tşk.
    Hangi reklamda diyor linkini verebilirmisiniz...bizde tıklayıp bakalım neymiş...sevgilerimle...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı osmann Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Buraya bakın yer ve kişi saglamdır merak etmeyin Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Sayfa 5/10 İlkİlk 12345678910 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri