REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
4 sonuçtan 1 ile 4 arası

Konu: DB500s Orjinal mit gemini470,2,1,4 image Boxu tanimiyor

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Icon9 DB500s Orjinal mit gemini470,2,1,4 image Boxu tanimiyor

Selamlar
    500s Orjinal mit gemini470,2,1,4 image (no Bomb) Dreamboxu tanimiyor. Buraya yeni uye oldum ve Pek cok seyi bilmememe ragmen resimli aciklamalardan okuyup hemen hemen pek cok seyi ögrenmis bulunuyorum.
    Ama tabi ufak bir seyler calismiyana kadar. yukardaki imageyi flashwizard ile Boxa gönderdim. Daha öncekilerden daha kolay oldu. cccam 2.1.4icindeydi. DCC ile config.cfg dosyasini var/etc/ config icne atip is bitti sanarken. DCC hic bir sekilde Boxu tanimadi.
    Kurulum uzerinden hem dhcpli veya dhcp siz denedim. birinde verdigi IP 10.0.0.95
    sub 255.0.0.0
    127.0.0.1
    127.0.0.1

veya 192.168.1.100
    255.255.255.0
    192.168.1.1
    192.168.1.1

ama hic biriside boxu tanimadi acaba nerede hata yaptim veya yapmaya devam ediyorum.
    yada bu imageyi silip 4.60mi dreamup uzerinden boxa göndermemi tavsiye edersiniz.

Cevaplar icin simdiden tesekkurler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Sorunu cözdum Kendim bulmadim tabi Volkan arkadasin bir arkadasa yardim konusunu okudum benzer bir seydi gercektende sonradan aynisi cikti. Elektirikle ilgili gerci bende bozuk degildi ama biraz oynatmam iciap etti elektirigin giris yerini simdi guzel calisiyor her seyide yapabiliyorum.
    Bu yaziyi buraya yazdim cünki ayni veya benzeri problemi olanlar buraya ve diger konuyu arastirip veya okuyup sorunlarini cözmekte faydali olsun diye.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sorununuz çözülmüş.

Maalesef Klon 500 S lerin adaptörleri ve osilatör devreleri çok hassas bu nedenle bu tip programlar cıkarıyorlar.

Kolay gelsın.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Benim 500s im orginaldir. Yardiminiz icin tekrar tesekkurler

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri