arkadaşlar cihazı tavsiye üzerine aldım ama umduğumu bulamadım,bazı zorluklar var aşamıyorum,cihazı internetten aldım satan firmanın teknik destek hattı yok gibi birşey,Antalyadaki Baff bölge bayisi haklı olarak ondan almadığım için destek vermekten kaçınıyor.Eğer sorunları sizlerin yardımı ile çözemezsem pazartesi günü geri iade edeceğim.Cihazda 1.3.82 emuyüklü,sözde 1 yıllık cccam yüklettim,Türksat 42E,Hotbird 13E ve EutelW3 7E çanak ayarları tamam.Cihazı ethernet kablo ile modeme bağladım çalıştırdığımda hiçbir çanaktan hiçbir kanalı çözmedi.Menü-İnternet-Net Client Config giriyorum Connect to Server 1 cccamd ardından Server 1 log in failed diyor yani bağlanamıyor.İlk 1-2 gün Hotbirdden 10/12 kadar kanal açtı sonra onlarda açmaz oldu.Bana gelen server bilgilerinde Protocol CCCAM2.0.11,Url:bemhd.no-ip.org ama başında www yok bu server adımı?,kullanıcı adı ve şifresi,CCCam port 31000.Menü-İnternet-Net Client Config den sarı ile değiştir diyorum eldeki bilgileri girip kırmızı ile store diyorum kaydediyor ama açmıyor.Net Server Confige giriyorum Server Port 10000 mi yoksa 31000 mi olacak?Protocolda HomeCamd 1.0,2.0,3.0 var bunu silip bana iletilen CCCam2.0.11 i girmemmi gerekiyor,nasıl?Aynı sayfada yeşil tuş Client yazıyor bastığımda Client 1 null yazıyor.Bütün bu bilgiler ışığında cihazın kanalları çözmesini nasıl başaracağım?Yardımcı olursanız sevinirim
Yer imleri