Kumanda üzerindeki P.STD tuşuna Otomatik yazıncaya kadar basın. Bakalım böyle olacakmı...
Saygılar...
Teşekkur: 0
Kumanda üzerindeki P.STD tuşuna Otomatik yazıncaya kadar basın. Bakalım böyle olacakmı...
Saygılar...
www.yxsdf.info © 2010
iyi günler ustalar ilginize gerçekten çok teşekkürler.birde orjinal yazılım atayım bakalım olacakmı?
eyer dalgalama varsa cihazın besleme katındaki kondösistorler sayıflamış olabilirSG_1907 Nickli Üyeden Alıntı
usta dediğini anlayamadım ne yapmam gerekiyor.ben daha yeni orjial yazılım attım ama yine aynı.resetledim ve son emu yazılımı attım fark yok.acaba söylediğiniz gibi kondösistörlerdemi sorun var.bizim anlama imkanımız varmı.ilgin için sağol usta
scart kullanıyorsan scarttandır rf kullanıyorsan yani tv ile receiver arasındaki baglantı anten girişi yerindende baska kanalada arat düzelir
her şeyi denedim olmadı birde scartı değiştireyim bakalım olacakmı.iyice sinir etti artık beni, sanki git gide çoğalıyor dalgalanma bir türlü olmadı işte ne yapalım.her keze çok teşekkürler ilginiz için....
sonunda sorunu buldum arkadaşlar sorun reciverda değil televizyondaymış.biraz eski model olduğu için girişlerindemi ne sorun varmış.yardımcı olmaya çalışan herkeze çok teşekkürler,sağolun...
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri