Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
17 sonuçtan 11 ile 17 arası

Konu: yardım

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kumanda üzerindeki P.STD tuşuna Otomatik yazıncaya kadar basın. Bakalım böyle olacakmı...
    Saygılar...
    www.yxsdf.info © 2010

Kullanıcı Bilgi Menüsü

iyi günler ustalar ilginize gerçekten çok teşekkürler.birde orjinal yazılım atayım bakalım olacakmı?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı SG_1907 Nickli Üyeden Alıntı
    iyi günler ustalar ilginize gerçekten çok teşekkürler.birde orjinal yazılım atayım bakalım olacakmı?
    eyer dalgalama varsa cihazın besleme katındaki kondösistorler sayıflamış olabilir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

usta dediğini anlayamadım ne yapmam gerekiyor.ben daha yeni orjial yazılım attım ama yine aynı.resetledim ve son emu yazılımı attım fark yok.acaba söylediğiniz gibi kondösistörlerdemi sorun var.bizim anlama imkanımız varmı.ilgin için sağol usta

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

scart kullanıyorsan scarttandır rf kullanıyorsan yani tv ile receiver arasındaki baglantı anten girişi yerindende baska kanalada arat düzelir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

her şeyi denedim olmadı birde scartı değiştireyim bakalım olacakmı.iyice sinir etti artık beni, sanki git gide çoğalıyor dalgalanma bir türlü olmadı işte ne yapalım.her keze çok teşekkürler ilginiz için....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sonunda sorunu buldum arkadaşlar sorun reciverda değil televizyondaymış.biraz eski model olduğu için girişlerindemi ne sorun varmış.yardımcı olmaya çalışan herkeze çok teşekkürler,sağolun...

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri