REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
19 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Ülkemize Hayırlı Olsun - AKP ile 3.cü dönem

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Ülkemize Hayırlı Olsun - AKP ile 3.cü dönem

AK Parti ve Recep Tayyip Erdoğan oylarını arttırarak üst üste üçüncü kez iktidar oldu!

AK Parti ve Tayyip Erdoğan, üç seçim üst üste oylarını artırarak demokrasi tarihine geçti. AK Parti, 2002 seçimlerinde yüzde 34.28, 2007 seçimlerinde yüzde 46.58 oy almıştı. Sandıkların yüzde 70'den fazlasının açıldığı şu saatlerde AK Parti'nin oylarının yüzde 50'nin üzerinde olduğu görülüyor.

AK Parti ve Recep Tayyip Erdoğan'ın başarısına yaklaşık 50 yıl önce Demokrat Parti (DP) ve Adnan Menderes yaklaşmıştı. DP, 1950 seçimlerinde yüzde 52.68, 1954 seçimlerinde yüzde 57.61 almış, ancak üçüncü seçimde DP oyları yüzde 47.88'e düşmüştü.

resmi kesin sonuçları buradan takip edebilirsiniz;
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

KONU İÇERİSİNDE LÜTFEN AYARSIZ VE DENGESİZ YORUMLAR YAPMAYIN

2. 13-06-2011, 09:52

Kullanıcı Bilgi Menüsü

vatana millete hayırlı olsun halk kararını vermiştir bunun üzerine burada formu töhmet altına sokacak ve en önemlisi ortamı gerecek mesajlar yazmayalım!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı veyselbakan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    vatana millete hayırlı olsun halk kararını vermiştir bunun üzerine burada formu töhmet altına sokacak ve en önemlisi ortamı gerecek mesajlar yazmayalım!
    hay agzına saglık sevgılı kardesım.ne guzel soylemıssın.demokrasının en guzel tarafı mılletın sözunun ustune söz olmaması.mıllet kararını vermıstır.bıze de ona saygı duymak yakısır.vatanımıza ve ulusumuza hayırlı olsun bu sonuclar.saglıcakla........

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet hayırlı olsun sabah gazete başlıklarına baktım sözcü gazetesinin attığı başlığa sinir oldum padişah tayipin 3.dönemi diye yazmışlar bire gazeteci bozuntuları oyüzde 50nin üzerinde oy almış biri nasıl padişah oluyor padişahlığı bilmiyormuyuz biz birde akşam şunu yazarlar demiştim 330un üzerinde milletvekili çıkarmazsa aha 330 milletvekili çıkaramadı diye sağolsun güneş gazetesi aynen dediğimi yazmış hani sizin demokrasi anlayışınız illa herkes sizler gibimi düşünmeli birazda tebrik etmesini bilin demokrası den yoksun kalmış medya

Kullanıcı Bilgi Menüsü

adaletsiz ve şaibeli bir seçimden AKP %50 ile bir zafer yaşamıştır.millet tercihini yapmıştır.saygılı olmak ve ülkem için hayırlı olmasını dilemek temennimizidr.Türk milleti ve Türkiye Cumhuriyetine hayırlı olsun.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sonucta oy kullananların yarısı akpye oy vermiş, taraflı tarafsız hepimiz kabul etmekte başka çaremiz yok. Hayırlı olur inşallah.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar hiç kimseye gıcık verme gibi bir niyetim yok ve lütfen yazacaklarımı kimse yanlış yorumlamasın. Evet ben oyumu akp'ye vermedim, ama diğer partilerin geçmiş seçimlerde olduğu gibi bu seçimdede hiç şansları olmadı, tabii buda bana göre hiç sürpriz olmadı, beklenende buydu zaten, Bu bir gerçek geçmiş gelmiş en iyi başbakanlık yapmış bir insan, sayın recep tayyip erdoğan bey.., Diğer parti başkanlarının recep tayyip erdoğan beyden daha çok öğrenmeleri gerekenler var,yurt dışında heryerde TC namı duyuldu,örneğin almanyada okullarda zorunlu türkçe dersi vermi emri verdi, ve almanlar şimdi türkçe dersi için hazırlık yapıyorlar, ben şahsen helal olsun derim, şimdi recep tayyip erdoğan beyefendiyi karşımda görsem, elini sıkar kutlarım tebrikte ederim, vatana millete hayırlı uğurlu olsun, yola devam.....saygılarımla aliharbiye,
    LEBEN ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

A29

S.A.Durmak yok yola yola devam,icraatlara devam.Bir daha yeniden bir daha inşaallah.AEO.:45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

demek millet artık eski vaatleri yemiyormuş ülkemiz için hayırlısı olsun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı asker_31 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    demek millet artık eski vaatleri yemiyormuş ülkemiz için hayırlısı olsun
    aynen katılıyorum eşşek bile aynı çukura 2 defa düşmez arkadaşım.

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri