REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
6 sonuçtan 1 ile 6 arası

Konu: Beşşar Esad Türkiye'yi İran'a şikayet etti

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Beşşar Esad Türkiye'yi İran'a şikayet etti

Suriye lideri Esad'ın Türkiye'yi Hamaney'e şikayet ettiği iddia edildi

Kuveyt gazetesi Al-Siyasah, Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad’ın İran’ın dini lideri Ayetullah Hamaney’e mektup göndererek Türkiye ve Katar’ı şikayet ettiğini yazdı

Suriyeli siyasi kaynaklara dayandırılan habere göre Esad mektupta, “Suriye’nin artık Türkiye ve Katar’a karşı hiçbir yükümlülüğü kalmamıştır. Birkaç ay önce Suriye’nin yakın dostu olan ülkelerin maskeleri düştü. Bu ülkeler, Batı’yı mutlu etmek için her şeyi yapar” diye yazdı. Al-Siyasah, Esad’ın mektupta Türkiye ve Katar’ı ‘fırsatçı’ olarak nitelendirdiğini ve AK Parti’nin seçimleri kazanmasına üzüldüğünü de belirttiğini öne sürdü. Türkiye ve Suriye arasında son yıllarda ısınan ilişkiler Şam yönetiminin protestoları kanlı bir şekilde bastırmasıyla gerildi. Ankara Esad’a reform çağrısında bulunmaya devam ediyor ancak bugüne kadar gitmesi yönünde herhangi bir açıklama yapmadı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yanlış yere şikayet etmiş ,edecekse Barack obamaya şikayet etsin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sonuçta essad ve iran şii çoğunluk oldugundan birbirlerini ilgilendiriyorlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

esad ın bile gözü acılmış darısı bizim başımıza

Kullanıcı Bilgi Menüsü

şahsen köyümün karşısı olduğu için kaygıyla seyrediyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

israil fırsat bu fırsat iranıa ben yeterim diyor şimdiye kadar enbüyük tatbikatını yapıyor suriye karışık tam israilin istediği ortam kürtlerde yardım ederse israile ortalık ebey karışır bizim generallerde içeride bu adamlar bu işi biliyor gibi

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri