46 milyon eurodan bahsediliyor tabiki gelirler ispanyada bu paraları vermezler
46 milyon eurodan bahsediliyor tabiki gelirler ispanyada bu paraları vermezler
30 yaş üzeri futbolcuların Türkiyeye gelmesine karşıyım. Adamlar son günlerini yatarak ve bir okadarda para alarak geçiriyorlar.![]()
DUSUNCEN KONUSMANA,
KONUSMAN HAREKETINE,
HAREKETIN KADERINE YANSIR..
GUZEL DUSUN,GUZEL YASA...HZ MEVLANA
valla ben gs lı olarak bu ısımlerın gs ye gelecegıne pek ıhtımal vermıyorum.cunku bu oyuncular katıyerlı ve hala ıdaellerı olan yıldız oyuncular.helekı avrupada bu yıl hıcbır ıddası olmayan bır takıma geleceklerını hıc dusunmuyorum.sahsen ben bu kadar karıyelı ve yıldız bır ısım olsam sadece para ıcın bır takıma gıtmem.dıger etkenlerde önemlı olur benım ıcın.bırde bu ınsanlar bızım futbolcular gıbı sadece para ıcın degıl bu ısı mesleklerı oldugu ıcın de yapıyorlar.
hala yaş ortalaması diyen arkadaşlarım var hacı için gs da bastonla oynar dediler adam sayesinde almadığımız kupa kalmadı her şey yaşla bitmiyor bu gün bu 3 ismi ben almam yaşlı diyecek bir kulüp bulun sizlerden özür dileyeceğim bu adamlar tecrübeli bir o kadarda işinin ehli topçular ve bir forlanı dünyada futbol izleyipte tanımayan adam yok gibidir biz hala kalkmış burada yaş dan bahsediyoruz! adam bir depara kalkıyor maçta benim diyen genç topçuya ders verir nitelikte!
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri