46 milyon eurodan bahsediliyor tabiki gelirler ispanyada bu paralarý vermezler

Teþekkur: 0
Beðeni: 0
46 milyon eurodan bahsediliyor tabiki gelirler ispanyada bu paralarý vermezler
30 yaþ üzeri futbolcularýn Türkiyeye gelmesine karþýyým. Adamlar son günlerini yatarak ve bir okadarda para alarak geçiriyorlar.![]()
DUSUNCEN KONUSMANA,
KONUSMAN HAREKETINE,
HAREKETIN KADERINE YANSIR..
GUZEL DUSUN,GUZEL YASA...HZ MEVLANA
valla ben gs lý olarak bu ýsýmlerýn gs ye gelecegýne pek ýhtýmal vermýyorum.cunku bu oyuncular katýyerlý ve hala ýdaellerý olan yýldýz oyuncular.heleký avrupada bu yýl hýcbýr ýddasý olmayan býr takýma geleceklerýný hýc dusunmuyorum.sahsen ben bu kadar karýyelý ve yýldýz býr ýsým olsam sadece para ýcýn býr takýma gýtmem.dýger etkenlerde önemlý olur beným ýcýn.býrde bu ýnsanlar býzým futbolcular gýbý sadece para ýcýn degýl bu ýsý mesleklerý oldugu ýcýn de yapýyorlar.
hala yaþ ortalamasý diyen arkadaþlarým var hacý için gs da bastonla oynar dediler adam sayesinde almadýðýmýz kupa kalmadý her þey yaþla bitmiyor bu gün bu 3 ismi ben almam yaþlý diyecek bir kulüp bulun sizlerden özür dileyeceðim bu adamlar tecrübeli bir o kadarda iþinin ehli topçular ve bir forlaný dünyada futbol izleyipte tanýmayan adam yok gibidir biz hala kalkmýþ burada yaþ dan bahsediyoruz! adam bir depara kalkýyor maçta benim diyen genç topçuya ders verir nitelikte!
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yetkileriniz

Alýntý
Yer imleri