REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
8 sonuçtan 1 ile 8 arası

Konu: Ustalar yardım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Ustalar yardım

Bazen boş bazende çok soruyorum ama yinede sormaya devam edeceğim.Acaba birileri bana server bilgilerimi cihazdan usb ye nasıl kopyalayacağımı veya aktaracağımı anlatabilirmi veya link verebilirmi?Birde herhangi bir yazılımı usbye zip dosyası olarakmı atıp oradan receviere yükleyeceğim?Tavsiye olunurmu?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

cıyazın markasını söyle

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kusura bakma müslümbaba baff 2000 hd

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu cıyaz server yüklemek çok kolay serveride usb ye yüklemeye gerekte yok yaz bi kıyada koy kenara.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

cihaz Baff 2200 internet menüsü kayboldu. biri bana yardım edebilir mi? cihaz mı bozuk acaba?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Baff 2200 cihazım var Hotbrd'de az kanal çekiyor. Yokmu bu sitede yardım edecek? hani ustalar
    nerede????

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı meklatım Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    cihaz Baff 2200 internet menüsü kayboldu. biri bana yardım edebilir mi? cihaz mı bozuk acaba?
    Alıntı meklatım Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Baff 2200 cihazım var Hotbrd'de az kanal çekiyor. Yokmu bu sitede yardım edecek? hani ustalar
    nerede????
    kardeş aşağıdaki orjinal yazılımı at bak bakalım internet menüsü geri geldimi ve hotbird çanayını düzelt binin ustünde kanal cıkaçak senin yanlışın var..

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Teşekkürler kardeşim. Hem cihaz arızalıymış değiştirdim, hem de uyducu Hotbird'i güzel ayarlamamış.
    Ama 2200 güzel cihaz tavsiye ederim

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri