REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
9 sonuçtan 1 ile 9 arası

Konu: İmam da bunu yaparsa...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart İmam da bunu yaparsa...

Şanlıurfa'da bir camide ilginç bir hırsızlık olayı meydana geldi. Camide gönüllü imamlık yapan bir kişi camiyi soyarak kayıplara karıştı

Olay önceki gün Şanlıurfa'nın Osmanlı Mahallesi 3725. sokakta bulunan Baz Abdülkadir Geylani Camiinde meydana geldi.

İddiaya göre 5 yıldır bu camide gönüllü imamlık yapan ve kendisini İbrahim T. olarak tanıtan şahıs önceki gün akşam namazında toplanan cemaate "Caminin depremde yıkılma tehlikesi var, Belediye tarafından yıkılacak, o nedenle buradaki eşyaları başka yere taşıyacağız" dedikten sonra başta caminin tenekeden olan minaresi, 3 tane kliması, halısı ve güneş enerjisini kamyonete yükleyerek ortadan kayboldu.

Cemaatten bazı şahıslar Belediye ile görüşüp herhangi bir yıkım kararı olmadığını öğrenince caminin soyulduğu anlaşıldı.

Çevredeki vatandaşlar ilk defa böyle birşey duyduklarını dile getirerek "5 yıl önce buraya taşınan İbrahim hoca dernek kurup camiyi güzelleştirmek adı altında bizlerden para topladı. 5 yıldır sevilen sayılan bir insandı. Camiyide epey bir genişletti. Allah razı olsun ama son gün bu yaptıkları kabul edilemez. Kendi parasıyla almış olsaydı alıp götürsün sorun değil ama cemaatten para toplayıp klimayı ve diğer malzemeleri aldı." diye sitem etti.

Cami cemaati minarenin yanısıra, 3 klima, bir halı, florans lambalar ve pencere demirlerinin götürüldüğünü iddia etti.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu insanlardan bu sözde Cemaat liderliği yapan iki ağlayan bir söyleyen Dini dolar İmanı euro olan insanlar kanallar insanların içindeki Allah korkusunu aldı herşeyi ılımlı ede ede ne İslam korkusu bıraktılar ne Allah korkusu ikisi olmayınca bu insanlardan herşey beklenir Ülkemizde tek tük olan olsada dillendirilmeyen intihar olaylarına bakın anasına saldıranlar seri katiller vb bu haberede hiç şaşırmadım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

imamların iyi kazandıklarını biliyorum ev bedava elektrik bedava maaş güzel yoksa bukadar imam fazlası olması mantıklı değil ama demekki bunları eğtenlerde allah korkusu yokmuş yazıkı ama herşey güzel olaçak bir insanı değerlendirmek yanlış üzülmez var ama bunları görmeyeceksin duymayacaksın bilmeyeceksin komofle bunların sanatı ama bu çahil kalmış ama birde unutmayacaksın en son ellerinden gececeksin buda birşeyler anlatmalı diyorlar ne güzel

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ne imam ama hayret bişi yaa burda çaldı, öte tarafta nasıl hesap verecek,rüşvetlemi sınırı geçecek bu kadarınada yuh yaneee....
    LEBEN ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

1 imamın yaptığı hırsızlık, şerefsizlik, hainlik, namussuzluk hepsini bağlamaz.
    Rüşvet alan, hırsızlık arsızlık yapan öğretmen olsa idi tüm milli eğitimimi hedef almalıydık?
    yada polis olsa idi tüm güvenlik güçlerinimi?
    yapanın yaptığı yanına kar kalıyorsa adalet sistemini eleştirebilirsin...yok kalmıyorsa o zaman o herif için "oh olsun çek cezanıda gör" demeliyiz...

yukarıdaki olayda (doğru ise şayet) klima halı ve güneş enerjisini anladımda minareyi ne için çaldı merak ettim...
    selametle...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bencede yalandır üzülmez olayını hatırladım bir ara hep yalan dendi bütün hepsine mal edilenmez dendi ama üzmez kaç kişiyi yetişdirmiş o akılla o sabık düşünceyle ve o insanlar aramızda ama teşhir etmeyeceksin çünkü onlar imam ellerine düşeceksin ona göre haaa zaden yalandır iftiradır yapmaz onlar öyle şey ne komik bunlar insan değil mi???

Kullanıcı Bilgi Menüsü

nerde imamın elektriği suyu bedeva attın biraz bizde gidelim o camilere

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hoca58 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    nerde imamın elektriği suyu bedeva attın biraz bizde gidelim o camilere
    valla imam yalan söylüyorsa bilemiyor?? yoksa maaşla 3klima kira yiyecekler diğer ihtiyaclar acık kredileri mi var ne??bildiğiniz birşey varsa sizden duyalım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı osmann Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    anladımda minareyi ne için çaldı merak ettim...
    selametle...
    Minareyi çalan kılıfını hazırlar derler üstadım

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri