Gürsoy'dan Polat'a övgü
Eski yönetici Ergun Gürsoy, Okan Buruk’un alýnmasýný saðlayan Adnan Polat için, benim yapamadýðýmý yaptý, doðrusu da buydu dedi
Eski yönetici Ergun Gürsoy, Okan Buruk’un alýnmasýný saðlayan Adnan Polat için, benim yapamadýðýmý yaptý, doðrusu da buydu dedi
‘Okan’ýn bir suçu yoktu ki’
Okan Buruk’un Galatasaray’a transferinin gündemde olduðu günlerde Sarý-Kýrmýzýlý yönetimde yaþanan fikir ayrýlýðý nedeniyle Adnan Polat’ýn istifanýn eþiðine gelmesi konusunda görüþ bildiren Gürsoy, “Adnan Polat’ý tebrik ediyorum. Benim yapamadýðýmý yaptý ve dediðini yaptýrdý. Doðrusu da buydu. Çünkü, Okan’ýn bir kabahati yoktu. Belki biraz aðýr bir restleþme oldu. Çünkü, Adnan Polat gibi yöneticiler kolay bulunmuyor. Ama baþardý” diye konuþtu.
‘Yýldýrým bunu hep yapýyor’
Gürsoy, Sarý-Kýrmýzýlý ekipten sorunlu ayrýlan Ribery olayýnda hem yönetimin, hem de futbolcunun hatasýnýn olduðunu belirterek, “Kulüp açýsýndan da hata var, Ribery açýsýndan da etik olmayan bir davranýþ söz konusu. Olayýn özeti ve gerçeði budur” ifadesini kullandý. Fenerbahçe Baþkaný Aziz Yýldýrým’a da gönderme yapan eski yönetici, þöyle konuþtu: “Baþkan, ligin son 6 haftasý incelenmesini istedi. Ben, yeniden etrafý deþmek istemiyorum. Ama genelde Aziz Yýldýrým her kaybettiði maçtan sonra enteresan birþeyler söylemiþtir. Bir tanesi de bu olmuþtur.”

Teþekkur:
Beðeni:
Alýntý

Yer imleri