REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
10 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: next 2000 cx super plus sinyal sorunu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart next 2000 cx super plus sinyal sorunu

selam arkadaşlar bu cihazda sinyal ve kalite 10 dan yukarı cıkmıyor canak,kablo,lnb saglam başka yere taktım cihazı sorun aynı 10 dan yukarı cıkmıyo gerekli tüm ayarı yaptım direk bagladım fabrika ayarı ve yazılım attım sonuç nafile sorun ne olabilir yardımlarınız için teşekkürler...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı antepli_mert Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    selam arkadaşlar bu cihazda sinyal ve kalite 10 dan yukarı cıkmıyor canak,kablo,lnb saglam başka yere taktım cihazı sorun aynı 10 dan yukarı cıkmıyo gerekli tüm ayarı yaptım direk bagladım fabrika ayarı ve yazılım attım sonuç nafile sorun ne olabilir yardımlarınız için teşekkürler...
    cevap verecek kimse yokmu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Cihazın beslemesinde yada tunerinde sorun olabilir cihazınızı servise göstermenizde fayda var.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Blok kondansatörden olabilir lnb.devresinden olabilir bunları kontrol edin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

cihazın içindeki sigorta 82 uf 450 diye bir kondansatör var onu degiştirsem sorun düzelir dediler bende 82 uf 450 bulamayınca 100 uf 400 taktım ama sigorta yandı galiba uymadı yoksa bendemi bi hata var

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Beslemedeki kondansatörleri eşdeğerleri ile değiştirerek bir dene.Tunere voltaj geliyorsa tuner arızalı olabilir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu arada gerekli tüm ayarları yaptım derken diseqc kullanıyorsanız cihazdaki ayarlarınıda yaptığınızı farz ederek cevap yazdım.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı antepli_mert Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    cihazın içindeki sigorta 82 uf 450 diye bir kondansatör var onu degiştirsem sorun düzelir dediler bende 82 uf 450 bulamayınca 100 uf 400 taktım ama sigorta yandı galiba uymadı yoksa bendemi bi hata var
    ters takmış olabilirmisin ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı yargıç_1 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ters takmış olabilirmisin ?
    olabilir birde öyle deniyim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

+ ve - işaretleri var ona göre takman gerek

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri