selam arkadaşlar acil yardım bekliyorum hv 12 01 a5 7010 cihazım buna hv si aynı olan 7011 yükleye bilirmiyim saygılar
selam arkadaşlar acil yardım bekliyorum hv 12 01 a5 7010 cihazım buna hv si aynı olan 7011 yükleye bilirmiyim saygılar
at 7010 cı hv 12 01 a5 buna hv si aynı olan 7011 ata bilirmiyim yardım ederseniz sevinirim saygılar selamlar herkese
atabilirsiniz hv si aynı olduktan sonramehmet13 Nickli Üyeden Alıntı
at 7010 cı hv 12 01 a5 buna hv si aynı olan 7011 ata bilirmiyim yardım ederseniz sevinirim saygılar selamlar herkese
açmıyor snopy usta update yapmıyor yine çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum
tum üstadların beyinlerine sağlık.
slm programı yükledım cihazım 1030dcı skyz loader v6.1.8 ama bir türlü kanal kılıdını aktıf edemedım
bl219 v4 loder atınız cihazınıza kanal kilidi açılmıyorsaserhataslan68 Nickli Üyeden Alıntı
usta bazı forumlarda bu yazılımın 3 günlük olduğu söyleniyor doğrumu? yoksa gerçekten auto yapıyormu? bu konuya bir açıklık getirilirse çok memnun olacağız çünki makinalarımız yazılım manlağı oldu artık gereksiz yazılım atmak istemiyoruz lütfen cevapsız bırakma snopy usta.
evet yazılımlar 3 günlüktürrıfat Nickli Üyeden Alıntı
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri