teşekkürler nihayet sorun yoktur inşallah
teşekkürler nihayet sorun yoktur inşallah
şu saat itabariyle sorun yok
Yazılımlar 3 günluk hatırlatayım arkadaşlar sonra kimse şuydu buydu demesin
Kolay Gelsin
Eywallah hocam sağolasın..
büyük degil çok büyüksün elleriniz dertlenmeye sağolun
emeği geçen herkese teşekkürler.iyi çalışmalar.
yazılımı attım load defolt yaptım multi 7nin üzerinde 10 dk bekledim açmadı yazılımı 1030 da açan varmı
arkadaşlar bende sunny 7010 d makina var ve yukarıda verilen yazılımlardan makinamın hw sine uygun olanı yazılımı yükledim ama!! keşke yüklemez olaydımSNOPY@ Nickli Üyeden Alıntı
kanalların çoğu no av hatası vermeye başladı açan kanalları açmamaya başladı
makinaya reset atıp tekrar arama yaptırdım bu defa hot bird de 525 kanal buldu onların yarısı no av lı şifresiz olanları da görüntü sürekli titreme yapıyor ve sürekli donma yapıyor yazılımlarda böyle problemler varsa bunlar giderilmeden niçin forumlara veriliyor. yazık günah değilmi şimdi tekrar tekrar uğraşacağız artı bu problemi nasıl gidereceğimi de bilmiyorum bilen varsa lütfen yazsın:crashs:
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. original btm yazılımlarını yukleyiniz..
Ayrıca forumda sunny yada benzeri bölümde girdiginizde benim yazdıgım tum receiver yazılımları olan yerlerde görünür bu kırmızı yazıyla uyarı yazısını okuyarak hareket edin .
Yüklediginiz yazılımlardan biz sorumlu degiliz siz problem yaşayıp yazılımı indiren 200 ün üzerinde kişi problem yaşamıyorsa suc bizde degildir kimse kusura bakmasın uyarıları lütfen gözardı etmeyin
UYARI
Bu Bölümde verilen yazılımlar tamamen test deneme amaçlı verilmiştir.Kullanıcıların yanlış yüklemelerinden doğacak sonuçlardan supersatforum yonetimi sorumlu degildir.Bu bölümden yazılım alıp yukleyen üyeler bu kuralı kabul etmiş sayılırlar...
bilginize..
tps auto oldu ama yazılımı yükledikten 1 dk sonra gitti şuan açmıyor
cihazım sunny 7011DCIZ
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri