bence atlanta hd box yada drembox 800 server kulanacaksan ve süpersat forumdanda server alacaksan deyme ***fine bence bu iki makinadan vazgeçme derim iyi bayramlar
 Teşekkur:  0
 Teşekkur:  0

bence atlanta hd box yada drembox 800 server kulanacaksan ve süpersat forumdanda server alacaksan deyme ***fine bence bu iki makinadan vazgeçme derim iyi bayramlar

eski konu tekrar açılmış atlanta et 5000 hd ve gigablue 800lerden alabilirsiniz next eskisi gibi değiller 2000 sperler kart sağlam golmastırda sağlam ama yükarda 2 tane saydığım linux e2leri kulanabilir 128mb flaş taşıyor gigablueler bga cip taşıyor atlantayı bilmiyorum
 slm
 slm
				atlanta hdbox tavsıye ederım dt dısında her modul ve kartı sorunsuz calıstırır
eger hdbox butcenız asıyorsa buyrun atlanta hdnın mınık modelı
dükkan üyeligi istegi yollayıp uygun fıyata alabılırsınız
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
kanal gecıslerı 0.5 sn , göruntu kalıtesı cok ıyı 47 inc tvde bile görüntüü kayıbı yok ,(kendi hazırladıgım)
menuden hazır sıralı kanal lıstesi,yazılım ındırebılırsın,
cccam çok stabıl,hertür santral ve motorlu canakla uyumlu,

bencede giga blue 800se paylasim alacaksan

Eveet

arkadaşlar tavsiyeleriniz üzerine hdbox aldım 6 aydır kullanıyorum ve memnunum tavsiye ederim
:49:

linux pahalıdır alamayız derseniz yok öyle sti işlemciler vardır fiyatları şaşırtıcı derecede ucuz yurt dışında ama uyanıklar ordan getirtip satıyorlar halka uçuk fiyatla
mersele fiyatı ucuz linux cihaz var amiko alien pradatör2 var harika fiyatıda öyle 120 dolar daha ucuza satanlarvar buraya getirip 300tl ve üzeri satıyorlar olmazaki alırsanız bu cihazı sper ysabancılar bu cihazları konuşuyor en çok satılan cihazdır

formda da yazdığım gibi dreambox 500 s cihazımda sıkıntı var.almışken hd olsun istiyorum .biraz önce cihaz satan bir arkadaşa uğradım.elinde kaon 9944 olduğunu söyledi.server destekli olduğunu sanıyorum.ethernet girişi var.fiyatını çok uygun söyledi.en ucuz server destekli cihazla arasında 100 tl gibi ucuz bir fiyat söyledi.bu cihaz nasıldır.alınırmı.

cihazı denemek için biraz önce kurdum.hd yayınlar güzel am diğer sd yayınlar çok kaliteli değil tabi birde hd den sd ye geçince sanki çok canlı değil gibi görünüyor.elimde dreambox 500s için aldığım server var.bu cihazda serveri destekliyor ama nasıl gireceğim onunla ilgili bir bilgim yok.yardımlarınızı bekliyorum.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri