Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 4/5 İlkİlk 12345 SonSon
41 sonuçtan 31 ile 40 arası

Konu: HD uydu alıcı tavsiye

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

iyi günler arkadaşlar.yukarıda yazdığım gibi yıllardır kullandığım dreambox 500s cihazımı güncelleme yaparken yeşil ışıkta kaldı.ne yaptıysam omadı.tamirci falshın gittiğini başka ile gönderilmesi gerektiğini söyledi.bende olmuşken hesaplı bir hd olsun diye kaon 9944 aldım.diğer cihazda kullandığım severi buna formların yardımıyla yüklemeye çalıştım.dreambox taki kanalların bazıları açılmıyor.normal olarak server aynı cihaz dan açılmama gibi bir sorun oluşur mu.veya bu cihazda aktif edilmesi gereken bir yer var mı teşekkür ederim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

birde bu cihaz da kanal taşımayı nasıl yapabiliriz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

alınacak hd cihazlarda iptv özelliğinin olması hd cihazların olmazsa olmasıdır.ben linux tabanlı cihazları öneriirim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı selvi64 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    alınacak hd cihazlarda iptv özelliğinin olması hd cihazların olmazsa olmasıdır.ben linux tabanlı cihazları öneriirim.
    Kesinlikle katılıyorum devir artık İP TV devri.Şuan VU+ Solo kullanıyorum memnunum.İp Tv kanallarınıda hiç bir programa gerek kalmadan izliyorum.
    EN BÜYÜK GAFLET MELEK OLARAK GELDİĞİMİZ DÜNYADAN,ŞEYTAN OLARAK GİTMEKTİR.
    ALLAH (c.c) KORUSUN

Kullanıcı Bilgi Menüsü

iyi geceler arkadaşlar.bu cihazdan kullanan yokmu ağ üzerinden güncelleme istediğimde

protokol:HTTP veya FTP

URL Türü: Numara veya String

URL : Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. veya yukarıdaki numarayı ayarlarsam 192.168.009.038 çıkıyor

Kullanıcı adı:anonymous

Parola :********

Başla: diyorum.hangisi ni denersem bağlantı başarısız diyor.buna göre bir arkadaş yazarsa sevinirim.birde TRTHD biss *** bu cihaza göre verebilirmisiniz.maçlarda açmıyor.

teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadşalar hala çözemedim.olayı.mini hd cihazların bir çoğunda aynı menüye benziyor ama yardımcı olacak kimse yokmu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı aozaslan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadşalar hala çözemedim.olayı.mini hd cihazların bir çoğunda aynı menüye benziyor ama yardımcı olacak kimse yokmu
    bu cıyazın ismi nedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

cihaz kaon ycl 9944 hd.35.mesajda yazmıştım.ne uydudsan nede internetten yazılım yükleyebiliyorum.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı aozaslan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    cihaz kaon ycl 9944 hd.35.mesajda yazmıştım.ne uydudsan nede internetten yazılım yükleyebiliyorum.

Sanırım bahsettiğiniz cihaz bu...çok açıklayacı bilgiler yok sadece

EMU AKTİF ETME:

Şifreli kanal üzerindeyken 8282 basın

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet arkadaşım cihaz bu vebütün formlara baktım.bununla ilgili bir açıklama yok.mesela uydu üzerinden güncelleme hangi frfekans ve ya nasıl.ağ üzerinden hangi biçimde ama özellikel ntv sporda izleme de maç sırasında alt tan geçen yazı ve skorlarda sanki durup durupgeçiyor.dreambox 500s bu cihazın yanında gerek görüntü gerekse server konusunda bu cihazın yanında ferrari,bu cihaz ise doğan bikle olamaz almakla büyük hata yaptım diye düşünüyorum.

Sayfa 4/5 İlkİlk 12345 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri