Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/5 İlkİlk 12345 SonSon
41 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: HD uydu alıcı tavsiye

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sami sen nexte görmüşün demek vu+ clarke tech dm 8000 de led tv yada 3d de görsen bayılcan

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı seremir Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    sami sen nexte görmüşün demek vu+ clarke tech dm 8000 de led tv yada 3d de görsen bayılcan
    doğru söylersin kardeş burada bazen teknosaya gidiyorum tv lere bakarken bitiyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

samux full hd uydu alıcısı almayı düşünüyorum özelliklerine göre fiyatı çok iyi 150 tl ne tavsiye edersiniz next 19500 aldım hiç memnun değilim şifreli kanal geçişleri adamı öldürüyor enaz 30 saniyebekliyorsun astra 19.2 bzı kanallarda ise cihazı boot yapıyor kapatıp açıyor bilhassa viacces 0d00b 0 ıd lerde cihaz ana servise gitti geldi değişen birşey yok daha beter olmuş internete kablosuz bağlantı kuramıyorsun illaki slx 104 olcak diyorlar slx 104 siparişi verdim bnakalım gelince ne olacak elimde birtane hadro bir tanede slx 104 var ancak ikisindede modemleri buluyor fakat bağlanmak için o***lediğimde cihazı boot yapıyor normalde şifre istemesi lazım yardımcı olabilecek varsa sevinirim.
    Konu nalkkuş592 tarafından (21-08-2012 Saat 08:48 ) değiştirilmiştir. Sebep: ilave

Kullanıcı Bilgi Menüsü

uçuz istiyorsan baff hd & yumatu hd bu cıyazlara destek super..
    pahalı istiyorsan atalanta hd box...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı muslum-baba Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    uçuz istiyorsan baff hd & yumatu hd bu cıyazlara destek super..
    pahalı istiyorsan atalanta hd box...
    müslüm baba baff hd ve atlanta hd boxa katılıyorum ama yumatu benim için sıfır bir uydu alıcısı aldım başıma bela ettim en son duvara patlattım ve kurtuldum onun yerine next minix hd diyorum tabi bu benim görüşüm saygılar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ASİL Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    müslüm baba baff hd ve atlanta hd boxa katılıyorum ama yumatu benim için sıfır bir uydu alıcısı aldım başıma bela ettim en son duvara patlattım ve kurtuldum onun yerine next minix hd diyorum tabi bu benim görüşüm saygılar
    yumatu ve baff hd ayni cıyaz birtek isimleri degişik yazılımlar ve menu eşit ama çok hassas cıyazlar...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

linx 1090 ne

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı nurisakar Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    linx 1090 ne
    goldmaster hd-1090

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Eveet

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı eleman2006 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Eveet
    Arkadaşım neye evet diyorsun anlamadım ki.Lütfen hiç mesajım yok bir kaç mesajın olsun diye anlamsız mesajlar yazmayalım.

Sayfa 2/5 İlkİlk 12345 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri