REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
10 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: İstanbul'da lunapark dehşeti

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart İstanbul'da lunapark dehşeti

Küçükçekmece'de bir ay önce iki kişinin düşerek yaralandığı Dıscovery isimli eğlence aracında, bir facia yaşandı.

LYS sınavına girdikten sonra arkadaşıyla gittiği lunaparkta Dıscovery isimli eğlence aracına binen 18 yaşındaki Hatice Ataman, cihazın hareketi esnasında emniyet kemeri açılınca cihazdan uçarak yere çakıldı. Ağır yaralanan genç kız hastanede hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, Küçükçekmece'de bulunan Kavaklı Lunaparkta hafta sonu bir facia yaşandı. LYS sınavına babası Halit Ataman ile birlikte giden 18 yaşındaki Hatice Ataman, sınav çıkışında teyzesinin kızı ile birlikte Küçükçekmece'deki lunaparka gitmek için babasından izin istedi. Lunaparka giden genç kız, lunaparktaki Dıscovery isimli eğlence konsoluna arkadaşı ve teyzesinin kızı ile bindi. Konsolda arkadaşlarıyla eğlenen genç kız, bir süre sonra cihaz yükseklik kazandığı sırada gövdesini saran emniyet kemerinin açılması ile büyük bir süratle uçarak yere çakıldı. Genç kızın yanında oturan arkadaşlarının da emniyet kemerlerinin açıldığı ancak tutunarak düşmemeyi başardıkları öğrenildi. Yerde kanlar içinde kalan genç kız kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

BABALAR GÜNÜNDE KIZINI KAYBETTİ

Pazar günü sabah kızı ile birlikte LYS sınavına gittiğini söyleyen acılı baba Halit Ataman, “Kızım Pazar günü LYS sınavına girdi. 120 dakikada bütün soruları çözerek dışarıya çıktı. Ben okul önünde bekliyordum. Dışarıya çok mutlu çıktı. Sonra eve gittik. Eve gittikten sonra “baba ben lunaparka gidebilir miyim" dedi. Bende izin verdim. Teyzesinin kızı ile birlikte Küçükçekmece' deki göl kenarındaki lunaparka taksiye binerek gittiler. Sonra bana kızımın emniyet kemerinin açılarak aşağıya düştüğü ve hastanede öldüğü haberi geldi. İçim yanıyor" dedi.

Kazadan sonra lunapark yetkilileri ile görüşmeye gittiğini söyleyen amca Mehme Ataman ise, “Lunapark yetkilileri emniyet kemeri takılı olmadığı zaman cihazın çalışmaması gerektiğini söyledi. Kendilerinde bir ihmal varsa, bu işin peşini bırakmayacaklarını söylediler. Ama, yeğenimin emniyet kemeri açıldığında yandaki iki kızında açılmış. Onlar tutunduğu için düşmemiş. Cihaz durduktan sonra aşağıya indiklerinde ise kemerler açılmamış. Hukuksal olarak bu işin peşini bırakmayacağız. Daha öncede o cihazdan düşen gençler olmuş" dedi.

Öte yandan Kavaklı lunapark isimli işletmedeki Dıscovery isimli cihazda 20 mayıs tarihinde de bir kazanın yaşandığı ortaya çıktı. Cihazın hareketi esnasında emniyet kemerinin açılması ile Bilun K.(17) ve Aykut G.(17) yere düşerek yaralandığı, lunapark yetkililerinin bu kazanın ardından dıscovery isimli oyun konsolunu değiştirdikleri ve yeni bir konsol aldıkları iddia edildi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

daha 18 yasında gencecik biri alla ailesine sabır versin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ALLAH aylesine sabır versin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ALLAH Rahmet eeylesin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ruhu şad mekanı cennet olsun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ALLAH Rahmet eeylesin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

daha 2 gün öce bahsi geçen eylence parkının yanından geçiyodum o dönen gondolu gördüm vede insanlar ölümle dalga geçiyor dedim yakın zamanda kesin birileri uçar dedim bu ölüm makinasından vede fazla geçmeden düşündüğüm oldu şimdi ah vah demenin bir anlamı yok tehlike her zaman ölüm getirir
    İmza alanında Kurallara Uymanız Tavsiye edilir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

allah rahmet etsin. yakınlarınada sabırlar versin.
    şayet güvenliğinden 100 de 100 emin değilseler iptal etmeliler o aktiviteyi / aracı.
    insan hayatı bu, mal mülk değilki? yerine konmaz. emniyet kemeri nasıl açılırmış öyle bir araçta. yanındakilerinde açılmış, tutunmuşlar. ya tutunamasalardı? ne kadar basit.
    luna park yetkilileri açıklama yapmış. (ben yetkili metkili bulamazlar demiştim baştan...bulmuşlar.hayret.) kemerin açılmaması lazımmış açılmış...kızında düşmemesi lazımdı. düştü.
    çoluk çocuğu uyarmalı binmelerini engellemeli. insan 16-18 yaşlarında deli dolu oluyor. bu tür haberler caydırmıyor.yine de binmek istiyor. adam akıllı uyarmalı.
    selametle...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı osmann Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    allah rahmet etsin. yakınlarınada sabırlar versin.
    şayet güvenliğinden 100 de 100 emin değilseler iptal etmeliler o aktiviteyi / aracı.
    insan hayatı bu, mal mülk değilki? yerine konmaz. emniyet kemeri nasıl açılırmış öyle bir araçta. yanındakilerinde açılmış, tutunmuşlar. ya tutunamasalardı? ne kadar basit.
    luna park yetkilileri açıklama yapmış. (ben yetkili metkili bulamazlar demiştim baştan...bulmuşlar.hayret.) kemerin açılmaması lazımmış açılmış...kızında düşmemesi lazımdı. düştü.
    çoluk çocuğu uyarmalı binmelerini engellemeli. insan 16-18 yaşlarında deli dolu oluyor. bu tür haberler caydırmıyor.yine de binmek istiyor. adam akıllı uyarmalı.
    selametle...
    Sorsan zaten %99 demezler osman...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

allah rahmet eylesin ailesine sabırlar dilerim

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri