REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
7 sonuçtan 1 ile 7 arası

Konu: snopy usta yardım lütfen

Kullanıcı Bilgi Menüsü

snopy usta yardım lütfen

hocam benim cihaz 7011 dcı hw 12.01.05 loaderi 219v3. buna nasıl yükleme yapabilirim cevaplamanı merakla bekliyorum sağolun:45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bayburtluyunus Nickli Üyeden Alıntı
    hocam benim cihaz 7011 dcı hw 12.01.05 loaderi 219v3. buna nasıl yükleme yapabilirim cevaplamanı merakla bekliyorum sağolun:45:

ilk bönce bu loderi yüklemekle başlıyabilirsiniz..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet renegade arkadaşımızın verdiği loaderi yükleyip son güncel yazılımı atabilirsiniz

koay gelsin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sağolun herkese teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sakın yüklemeyin

Alıntı renegade Nickli Üyeden Alıntı
    ilk bönce bu loderi yüklemekle başlıyabilirsiniz..
    arkadaşlar sakın bl 2.19 v4 yüklemeyin truva atı var bu yazılımda (virüs) :46: :boese157:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hisbay17 Nickli Üyeden Alıntı
    arkadaşlar sakın bl 2.19 v4 yüklemeyin truva atı var bu yazılımda (virüs) :46: :boese157:
    avast kullanıyorsunuz herhalde o avast bu ara kafayı yemeye başladı bendede aynısı veriyor her forumdada olmazki :00000004: avastı geçiçi kapayın bu aralar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar avast mavast bunların hepsi kafayı yemiş durumda ben yılardır pc kulanıyorum son iki yıldır bi program kulanıyorum içi virüs dolu olan sitelere bile girip çıkıyorum no virüs tertemiz pc bırakın atadan kalma programları avast kendi dosyalarını bile trojen olarak görüyor kulanın nod 32 yi kaqfanız rahat etsin ne virüsderdi var ne günceleme kendi gidip siteden alıp geliyor dosyalarını kaldıki bu dosyalar da virüs olmaz ben im her zaman kulandığım dosyalar daha bi tanesinde virüse rastlamadım artı virüs dediğiniz şey nheki yahu herkeste bir hex editör vardır demi onunla kodlarla oynadınızmı alın size bi virüs adınıda siz koyun en sağlıklısı nod 32 gerçekten harika bi program 5 farklı modülden çalışıyor ama pc ye hiçi yavaşlama olmaz

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri