REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
5 sonuçtan 1 ile 5 arası

Konu: Discovery türkiye'de sadece d-smart ta

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Discovery türkiye'de sadece d-smart ta

DISCOVERY KABLOLU YAYINDAN ÇIKTI
    22.06.2011 10:58:00

Belgesel kanalı Discovery Channel artık kablolı yayında olmayacak...

Yüksel AYTUĞ/Sabah

Elveda Efsane Avcıları, elveda Ölümcül Av, güle güle Orange Country'nin muhteşem motosiklet yapımcıları... Eminim Discovery Channel tutkunları karalar bağlamışlardır. Zira kanal, kablolu yayınından çıkarıldı.
    Belli ki D Smart bu kanalı tekelinde bulundurmak için bu yola başvurmuş. Peki, biz belgesel tutkunlarının durumu ne olacak? Evlerimiz decoder çöplüğüne dönmüşken, bir tek belgesel kanalını izleyebilmek için televizyonun altındaki sehpamıza kat mı çıkacağız yine?
    Dikkat, Kablolu TV ölüyor, sürekli kanal ve kan kaybediyor. Kala kala Arapça, Çince, Fransızca yayın yapan birkaç haber kanalına kaldılar. Ruhlarına el fatiha

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Discovery Channel'a acıyorum koskaca şirket Doğan grubunun önünde eğildi.Yayın yapsa ne olur yayın yapmasa ne olur.Dünya'nın en iyi çocuk kanalı
    Konu musti_can_68 tarafından (22-06-2011 Saat 19:40 ) değiştirilmiştir. Sebep: FORUM KURALLARINA AYKIRI YORUM

Kullanıcı Bilgi Menüsü

dıscover kanalını fazla izlemiyorum sadeçe aptal bi adam böçek yiyor yılan ne bulursa yiyor onu izliyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Zaten çok değişmişti,eskiden daha çok izliyordum.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kablolu tv çok kan kaybetmeye başladı.Saha sadece d-smart ve digitürk e kaldı.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri