REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
13 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: 50 kilo esrarla yakalanan Erdoğan'ın yeğenine tahliye

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart 50 kilo esrarla yakalanan Erdoğan'ın yeğenine tahliye

2010'da 50 kg. esrarla yakalanan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın yeğeni Mehmet Erdoğan Pazartesi günkü (27 Haziran) duruşmada tahliye edildi. Vatan gazetesinden Elif Altın'ın haberine göre, geçtiğimiz yıl Diyarbakır'dan İstanbul'a uyuşturucu sevkiyatı yapılacağını değerlendiren İstanbul Narkotik Polisi, yaptığı operasyonla başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın yeğeni Mehmet Erdoğan ile birlikte 11 kişiyi, 50 kilo esrarla yakalamıştı. Sorgularının ardından mahkemeye çıkarılan 12 kişiden aralarında Başbakan'ın yeğeni Mehmet Erdoğan'ın da bulunduğu yedi kişi tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.

"Satıcı değil, içiciyim"
    İstanbul 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde 27 Haziran günü görülen duruşmaya tutuklu sanıklar Serkan Emre, Esra İşcan, Mehmet Erdoğan, Bayram Kaplan, Selim Selvi, Aysen Tutkun, tutuksuz sanık Serdar Tüm ve taraf avukatları katıldı. Mehmet Erdoğan, yaptığı savunmada, 22 yıldır uyuşturucu kullandığını, ancak hiçbir zaman bu işin ticaretine girmediğini söyledi ve hakkındaki iddiaları reddetti. Mahkeme, sanıklardan Esra İşçal'ın tutukluluk halinin devamına karar verirken, aralarında Mehmet Erdoğan'ın da bulunduğu beş kişinin tahliyesine karar verdi. (Vatan)
    rahmetli sabancı şöyle derdi;"vahh Törkiyem vah vah"

Kullanıcı Bilgi Menüsü

zaten yırtmanın en kolay yolu ya dayın olacak yada içiciyim diyecen

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yok öle bişe aga içmekte suçtur...
    Bu nedenle yatan arkadaşlarımız var, kimse erdoğanın yegeni diye adamı salıvermez...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bura türkiye recep tayip erdoğanın yeğeni denilirse salıverirler hemde oynaya oynaya içici adamda 50 kilo mal ne gezer bu millet aziz nesinin dediği gibi olmuşki buna bile inanıyorlar yazık bize yazık buna inanmayıp oy vermeyenlere yazık

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı mustafamert Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Yok öle bişe aga içmekte suçtur...
    Bu nedenle yatan arkadaşlarımız var, kimse erdoğanın yegeni diye adamı salıvermez...
    ne diye salıverirler o zaman 50 kilo bu az değil amja kötü buna nasıl cevap verilir nasıl savunulur anlamak zor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

boşuna dememişler arkanda dayın olacak diye al sana ıspat.....
    LEBEN ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

1- haber doğrumudur?
    2-haber aynen anlatıldığı gibimidir?
    3-tayyipin gerçekten yeğenimidir?
    4-doğru ise yazık...
    bu işin partizanlıkla alakası yoktur...istediğiniz partiyi tutunuz...adalet mülkün temeli. adalet olmaz ise (ki bu adillik en baştan başlamalı) devletin temeli sarsılır sarsılır sonundada çöker... fatih boşunamı kesilmesi için kolunu uzattı kadıya? işin sonunun nereye varacağını bildiğinden kolundan vazgeçebilecek kadar inançlı ve cesur bir devlet adamı idi... nice imparatorluklar çatırdayıp çöküvermiş bu sebeple...binainaleyh hassas olmak durumunda önce baştakiler sonra bizlere kadar herkes. suç işleyen ceremesini çekmeli.
    ve şayet haber yalansa bu medya grubuna da okkalı bir ceza gelmeli. derim naçizhane...
    selametle...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

gecmiş zaman hemen unutulup karalamaya başlanmış. biraz araştırın ve kardeşim bune düşmanlıktır böle. bu adam 12 subat 2010 tarihinde yakalandı dun gibi hatırlıyorum başbakan aynı gun benim öle bi yeğenim olamaz zaten daha önceden ilişkimi kesmiştim dedi. o gunlerden bi haber linki Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. işin aslını araştırmadan çamur atanlar şimdi ne diyeceksiniz..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hakkatten gereğini güzel yapmışlar 50 kiloyla yakalan bir senede salsınlar ne alaa memleket yazıklar olsun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı zfr_pal Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    gecmiş zaman hemen unutulup karalamaya başlanmış. biraz araştırın ve kardeşim bune düşmanlıktır böle. bu adam 12 subat 2010 tarihinde yakalandı dun gibi hatırlıyorum başbakan aynı gun benim öle bi yeğenim olamaz zaten daha önceden ilişkimi kesmiştim dedi. o gunlerden bi haber linki Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. işin aslını araştırmadan çamur atanlar şimdi ne diyeceksiniz..
    kimsenin kimseyi karaladığı yok ortamı germenin de manası OLDUĞUNU ZANNETMİYORUM bu arada anam yok babam yok yada yeğenim yok demeklede kan bağını inkar edemessin bu da böyle biline ama sayın başbakanımızın bu olaya prim vermeyeceğini ve kesinlikle yeğeni dahi olsa bu olayı tasvip etmeyeceğini adam gibi adam olduğunu özelliklede uyuşturucu ve alkol konusundada ne kadar hassas ve duyarlı olduğunu tüm türkiye bilir!
    Konu veyselbakan tarafından (01-07-2011 Saat 16:38 ) değiştirilmiştir.

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri