Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
10 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: satılık atlanta hd box (çok temiz)

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yo2 satılık atlanta hd box (çok temiz)

cihaz 1 yıllıktır. kumandası da dahil en küçük çiziği sorunu yoktur.
    tuşsuz seridir. kutusu mevcuttur ve kutu içeriği tamdır.
    kargo alıcıya ait, 300 tl.
    Konu hkerim tarafından (06-07-2011 Saat 18:22 ) değiştirilmiştir. Sebep: fiyat indirimi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kardeş mrb. bu cihazın sıfırı zaten şuan 350 tl civarında. uygun bir fiyat yazarsan görüşelim. eklersin şuan açık
    Konu yargıç_1 tarafından (05-07-2011 Saat 15:32 ) değiştirilmiştir. Sebep: MSN.VERMEK YASAK

Kullanıcı Bilgi Menüsü

pm'ler cevaplandı. satş güncel

Kullanıcı Bilgi Menüsü

340 tl sıfır fiyatı hemde garantili sıfır bu fiyat çok ama yinede sana hayırlı satışlar dilerim
    selametle
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı CABBARİ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    340 tl sıfır fiyatı hemde garantili sıfır bu fiyat çok ama yinede sana hayırlı satışlar dilerim
    selametle
    bu fiyata garantili sıfır satan yerin linkini buraya koyabilirmisiniz? alıcı değilseniz yorum yapıp kafa karıştırmanın anlamı yok. bu forumlardan cihaz toplayıp sıfır diye satan yerler var, bunları da dikkate almak lazım.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hkerim Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bu fiyata garantili sıfır satan yerin linkini buraya koyabilirmisiniz? alıcı değilseniz yorum yapıp kafa karıştırmanın anlamı yok. bu forumlardan cihaz toplayıp sıfır diye satan yerler var, bunları da dikkate almak lazım.
    sen linki boşver adına faturalanacak kaç tane istiyorsun ondan bahset göndermezsem o zaman konuş adına faturalı sıfır cihaz

kafa karıştırmıyorum iyi satışlar diyorum ama buradan paylaşım yapılacaksa dogrularda gözardı edilmemeli değilmi
    selametle
    İşte Davet Linkin!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı CABBARİ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    sen linki boşver adına faturalanacak kaç tane istiyorsun ondan bahset göndermezsem o zaman konuş adına faturalı sıfır cihaz

kafa karıştırmıyorum iyi satışlar diyorum ama buradan paylaşım yapılacaksa dogrularda gözardı edilmemeli değilmi
    selametle
    beni böyle havada cümlelerle tartışmaya çekemezsin, sana başka cevap yazmayacağım. ama dediğim gibi piyasadan toplanmış sıfır diye satılan yada kasa içeriği belli olmayan cihazlara dikkat edilmeli. selametle.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hkerim Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    beni böyle havada cümlelerle tartışmaya çekemezsin, sana başka cevap yazmayacağım. ama dediğim gibi piyasadan toplanmış sıfır diye satılan yada kasa içeriği belli olmayan cihazlara dikkat edilmeli. selametle.
    tartışma değil bu iş ticaret biz bu işin içindeyiz hatta dahada aşagı bulabilirim merak etme sen
    sana hayırlı satışlar
    İşte Davet Linkin!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

güncel. kargo alıcıya ait 300 tl.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

konuda tartışma ya gerek yok evet cihazın sıfır fiyatı şu an piyasada 340 TL.

Ama sonuç olarak satan kişi isterse 500 ister alacak kişi varsada alır yani.

Tartışmaya gerek yok.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri