Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
10 sonuçtan 1 ile 10 arasý

Konu: satýlýk atlanta hd box (çok temiz)

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Yo2 satýlýk atlanta hd box (çok temiz)

cihaz 1 yýllýktýr. kumandasý da dahil en küçük çiziði sorunu yoktur.
    tuþsuz seridir. kutusu mevcuttur ve kutu içeriði tamdýr.
    kargo alýcýya ait, 300 tl.
    Konu hkerim tarafýndan (06-07-2011 Saat 19:22 ) deðiþtirilmiþtir. Sebep: fiyat indirimi

Kullanýcý Bilgi Menüsü

kardeþ mrb. bu cihazýn sýfýrý zaten þuan 350 tl civarýnda. uygun bir fiyat yazarsan görüþelim. eklersin þuan açýk
    Konu yargýç_1 tarafýndan (05-07-2011 Saat 16:32 ) deðiþtirilmiþtir. Sebep: MSN.VERMEK YASAK

Kullanýcý Bilgi Menüsü

pm'ler cevaplandý. satþ güncel

Kullanýcý Bilgi Menüsü

340 tl sýfýr fiyatý hemde garantili sýfýr bu fiyat çok ama yinede sana hayýrlý satýþlar dilerim
    selametle
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    Ýþte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý CABBARÝ Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    340 tl sýfýr fiyatý hemde garantili sýfýr bu fiyat çok ama yinede sana hayýrlý satýþlar dilerim
    selametle
    bu fiyata garantili sýfýr satan yerin linkini buraya koyabilirmisiniz? alýcý deðilseniz yorum yapýp kafa karýþtýrmanýn anlamý yok. bu forumlardan cihaz toplayýp sýfýr diye satan yerler var, bunlarý da dikkate almak lazým.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý hkerim Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    bu fiyata garantili sýfýr satan yerin linkini buraya koyabilirmisiniz? alýcý deðilseniz yorum yapýp kafa karýþtýrmanýn anlamý yok. bu forumlardan cihaz toplayýp sýfýr diye satan yerler var, bunlarý da dikkate almak lazým.
    sen linki boþver adýna faturalanacak kaç tane istiyorsun ondan bahset göndermezsem o zaman konuþ adýna faturalý sýfýr cihaz

kafa karýþtýrmýyorum iyi satýþlar diyorum ama buradan paylaþým yapýlacaksa dogrularda gözardý edilmemeli deðilmi
    selametle
    Ýþte Davet Linkin!!

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý CABBARÝ Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    sen linki boþver adýna faturalanacak kaç tane istiyorsun ondan bahset göndermezsem o zaman konuþ adýna faturalý sýfýr cihaz

kafa karýþtýrmýyorum iyi satýþlar diyorum ama buradan paylaþým yapýlacaksa dogrularda gözardý edilmemeli deðilmi
    selametle
    beni böyle havada cümlelerle tartýþmaya çekemezsin, sana baþka cevap yazmayacaðým. ama dediðim gibi piyasadan toplanmýþ sýfýr diye satýlan yada kasa içeriði belli olmayan cihazlara dikkat edilmeli. selametle.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý hkerim Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    beni böyle havada cümlelerle tartýþmaya çekemezsin, sana baþka cevap yazmayacaðým. ama dediðim gibi piyasadan toplanmýþ sýfýr diye satýlan yada kasa içeriði belli olmayan cihazlara dikkat edilmeli. selametle.
    tartýþma deðil bu iþ ticaret biz bu iþin içindeyiz hatta dahada aþagý bulabilirim merak etme sen
    sana hayýrlý satýþlar
    Ýþte Davet Linkin!!

Kullanýcý Bilgi Menüsü

güncel. kargo alýcýya ait 300 tl.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

konuda tartýþma ya gerek yok evet cihazýn sýfýr fiyatý þu an piyasada 340 TL.

Ama sonuç olarak satan kiþi isterse 500 ister alacak kiþi varsada alýr yani.

Tartýþmaya gerek yok.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TÝVÝBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDÝASTAR MÝNÝ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELÝTEBOOK 8540p Notebook (Ý7) - - Xiaomi MÝ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taþý Delen Suyun Gücü Deðil Damlalarýn Sürekliliðidir.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri