igneyi kendine cuvaldızı baskasına batır
Evet
Hayır
igneyi kendine cuvaldızı baskasına batır
Bu şike operasyonu değil bence Aziz YILDIRIM 'a düzenlenen bi operasyon geçen yıl Aziz YILDIRIMI Ergenekonla ilişkilendirmek istediler olmadı şimdi bu tip şeylerle uğraşıyolar.Geçen yıl ilk devre takım kötü giderken Aziz YILDIRIM basın toplantısında ne dedi bi grup taraftar olay çıkarmıştı çıktı basın toplantısında bu taraftar yenilmeyede alışacak bunu diyen adam şike yapacaktı neden Trabzon ve Denizli de iki yıl son maçta sampiyonluk kaybetti.
aynen katılıyorum galatasarayda ki adam gibi adama da ne iftiralar attılar yok genç kızlarla şöyle böyle beceremediler şimdi sıra yıldırımda ya taraf ya bertaraf hikayesi gibi birde dikkat ediyorum herşey gibi kulüplerede el attılar acaba neden???
fener düşecek bence
aziz yıldırımı sevmem, bjk liyim ama bu bir operasyon yerine kim gelecek bakalım
kraldj kardeşim o resimi koymanın anlamıne unutmaki şike yöneticilerin karıştığı bir suç ceza almadıkça herkes suçsuzdur sen burda tüm fenerbahçeyi suçluyorsun tüm fenerbahçeli taraftarı ve tüm fenerbahçe spor kulübü branşlarını suçlamanın anlamını anlamadım hiçkimse fenerbahçe taraftarını ve futbolcularını cezaevi aracına bindiremez
buradaki yorumları biraz okudum ve anladımki kazan ve kapak meselesi yani kapak kazana sen benden daha karasın demiş ben inanıyorumki iddaa diye bir kumar aracı çıktı sadece türkiye degil dünya fotbolu leke altına girdi
böyle büyük paraların döndüğü bir ortamda hepimizin olan para böyle işlere gitmeseydi 2 tane türkiye olurduk her işimiz böyle aklımız kolay yola çalışıyor ileri gidemiyoruz
fener düşer belki ama diğer takımlar cok mu temiz sanki şöyle bir söz vardır belki biraz abes ama (boklu sidikliyi kınarmış )kendi halini göremzmış türk futbolu bu şekilde yorum yakarken kendi takımlarının yaptığı pis..... görmeleri gerekir fazla değil bir kac sene geriye gitmek yeteli kupa bizim ampiyonluk sizin gibi vs buna benzer cok laflar var sayglar hemde acıktan bumu adelat daha kanunlar cıkmadan güya teknik takibe almışlar bu ligte sadece fener mi oynuyor diğer takımlar neden izlenmiyor kanunalr nisanda yürürlüğe girdi madem geriye dönük maclarda izlensin 8 ay önceden takip yapılıyorsa gecmış yollarda incelenmeliki kim ak kim gök ortaya cuıkmalı o zman adelet yerini buldu dersin şimdi tek taraflı bir yargılama var bunuda fenerin üstüne yıkmağa calişiyorlar bu bir komplodur üstalik aziz yıldırım suclamaları kabul etmiyor
google de sonsözü söylemiş.
Konu wetin tarafından (11-07-2011 Saat 11:34 ) değiştirilmiştir.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri