Evet
Hayır
sizinle aynı fikirdeyim.ancak gözden kaçan önemli bir konu var. maç sahada kazanılır.fenerbahçe şi***le maç kazandıysa rakip futbolculara maddi kazanç sağlamaları gerekiyor.bugün bu şike olayında futbolcu olarak sadece sivasspor kalecisi tutuklandı. o zaman sadece sivas maçında mı şike yapıldı.
ayrıca bu olaylarda bu kadar gürültü koparıldığına bakılırsa fenerbahçenin yanı sıra trabzon, eskişehir, sivas, buca, belediyespor ve beşiktaş bu olayların neresinde. başkanda tutuklandığına göre ne yazıkki gelecek sezon fenerbahçe bank asya liginde oynayacak.bakalım fenerbahçenin yanısıra hangi takımlar düşürülecek.bu olaylar sadece aziz yıldırım ve fenerbahçenin küme düşürülmesiyle kapatılırsa çok yazık olacak.
Ben fb.serkan
Olaylardan sonra fb nin kullanıcı adımda olmasını istemedim.Serkan Yılmaz a ricamı kabul ettiği için ayrıca teşekkür ederim
Tabi takım hemen kaybedilecek bir durum değildir.Ama işler bu boyuta varıp iş genelleşince insan rahatsız oluyor
tuhaf bi biçimde bazı arkadaşlarımız lafı ' e tamam biz kirliyiz de siz çok mu temizsiniz' e getiriyor..yok efendim bu işler neden 2011 sezonunun sonunda yapılmış niye başka takımların şampiyon olduğu sene yapılmamış vs vs..arkadaşlar pisliği temizlemek randevuyla olmaz..başkalarıda temiz değilse onlara da gereken yapılsın...okumayan kardeşlerimiz 74 nolu mesajımı okusunlar bir zahmet..birileri sırf rant için fb nin alacağı cezayı sulandırmaya çalışıyorsa bilinki bu ne sözde ucu kendine dokunurmu endişesi taşıyan diğer yönetici vb. zevattır ne de birilerinin iddia ettiği gibi hükümettir..fb alt lige düşerse bu kimlerin zararına olur bu işten kim rant kaybeder kaç gazeteci daha doğrusu kaç tane tetikçi kalem işsiz kalır bunları düşünerek yorum yapmak daha sağlıklı olur...fanatizm yani sözlük tabiriyle bağnazlık insanın gözünü kör eder.....yorum yaparken bile adaletli olmak bana göre en büyük erdemdir....
sayın aziz bey cezaevine gönderildi, demekki suçlamalar baya biddi ve kanıtlı.
Bu durumda Fenerbahceninde şampiyonluğu şaibeli duruma düşmüş oluyor.
Küme düşürülmesin ama - ceza puanı ile lige devame edebilir..
ben takım tutmuyorum fakat cevremde galatasaray ile fenerbahçe nin ezeli rekabetini görüyorum düşerse lig in tadı kalmaz gibime geliyor
fb kume duserse gs ve diger rakipllerimizl rahat bir nefes alirlar artik meydan onlara kalacagi için bayram niyetine kutlamalara baslayabilirler
TRabzon kutlamaya basladı bile..
Trabzonspor başkanı da gözaltına alınmış
Bence son beş sezona bakılması gerekir...Aziz yıldırm o kadar etkli olsa idi son maçlarda Denizli ve Trabzon maçlarınıda şike ile alır ve Fenerbahçe Şampiyon olurdu. Ama Türk futbolu düzelecekse fenerbahçe kurban edilsin. Yargısız infaz yapılmasdın ve mahkeme sonucu beklensin...
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri