Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: FenerBahçe Sizce Küme Düşermi?

Katılımcı sayısı
574. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet

340 59.23%
  • Hayır

234 40.77%
Sayfa 16/24 İlkİlk ... 6789101112131415161718192021222324 SonSon
236 sonuçtan 151 ile 160 arası

Konu: FenerBahçe Sizce Küme Düşermi?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Şampiyon bizden olmalı Adnan!

Üç büyüklerden birinin şampiyon olması lazım

.

Şike ve teşvik primi soruşturması dosyası içinde yeralan bir telefon görüşmesinde, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım’ın, Galatasaray eski Başkanı Adnan Polat’a, “Anadolu ile başedemeyiz. Üç büyüklerden birisinin şampiyon olması lazım” dediği ortaya çıktı

Milliyet'in haberine göre; eski TFF Başkanı Mahmut Özgener’in, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’la bağlantılarıyla ilgili bölümde yeralan telefon görüşmesinin Yıldırım ile dönemin Galatasaray Başkanı Adnan Polat arasında geçtiği görüldü. Mahkeme kararıyla Yıldırım’ın telefonlarının dinlendiği dönemde, 21 Şubat 2011 günü tespit edilen görüşmede, Yıldırım’ın Anadolu takımlarının başarılarından rahatsız olduğu ortaya çıktı. Dosyada yeralan telefon görüşmesi şöyle:
    - Adnan Polat: (Beşiktaş’ın Fenerbahçe’ye İnönü stadında 4-2 yenildiği maçla ilgili olarak yaptığı değerlendirme) Maçı da istediğin gibi aldın, eğer üç olsa maç dönmezdi.
    - Aziz Yıldırım: Bu üç büyüklerden birinin şampiyon olması lazım, olamazsak bu Anadolu ile başedemeyiz, haberiniz olsun.
    - Adnan Polat: Ama bu federasyondan ben memnun değilim.
    - Aziz Yıldırım: Tamam da bu Trabzon’un falan gö..... kalktı.
    - Adnan Polat: Ama federasyon bunlara yol veriyor.
    - Aziz Yıldırım: Yarın Kayseri de kalkar, ötekide kalkar, hepsi kalkar.

demekki haketmiş

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sonsüzü çarşı şöğlemiş .

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ben fb.serkan
    Olaylardan sonra fb nin kullanıcı adımda olmasını istemedim.Serkan Yılmaz a ricamı kabul ettiği için ayrıca teşekkür ederim
    Tabi takım hemen kaybedilecek bir durum değildir.Ama işler bu boyuta varıp iş genelleşince insan rahatsız oluyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tuhaf bi biçimde bazı arkadaşlarımız lafı ' e tamam biz kirliyiz de siz çok mu temizsiniz' e getiriyor..yok efendim bu işler neden 2011 sezonunun sonunda yapılmış niye başka takımların şampiyon olduğu sene yapılmamış vs vs..arkadaşlar pisliği temizlemek randevuyla olmaz..başkalarıda temiz değilse onlara da gereken yapılsın...okumayan kardeşlerimiz 74 nolu mesajımı okusunlar bir zahmet..birileri sırf rant için fb nin alacağı cezayı sulandırmaya çalışıyorsa bilinki bu ne sözde ucu kendine dokunurmu endişesi taşıyan diğer yönetici vb. zevattır ne de birilerinin iddia ettiği gibi hükümettir..fb alt lige düşerse bu kimlerin zararına olur bu işten kim rant kaybeder kaç gazeteci daha doğrusu kaç tane tetikçi kalem işsiz kalır bunları düşünerek yorum yapmak daha sağlıklı olur...fanatizm yani sözlük tabiriyle bağnazlık insanın gözünü kör eder.....yorum yaparken bile adaletli olmak bana göre en büyük erdemdir....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sayın aziz bey cezaevine gönderildi, demekki suçlamalar baya biddi ve kanıtlı.
    Bu durumda Fenerbahceninde şampiyonluğu şaibeli duruma düşmüş oluyor.
    Küme düşürülmesin ama - ceza puanı ile lige devame edebilir..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben takım tutmuyorum fakat cevremde galatasaray ile fenerbahçe nin ezeli rekabetini görüyorum düşerse lig in tadı kalmaz gibime geliyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

fb kume duserse gs ve diger rakipllerimizl rahat bir nefes alirlar artik meydan onlara kalacagi için bayram niyetine kutlamalara baslayabilirler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

TRabzon kutlamaya basladı bile..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Trabzonspor başkanı da gözaltına alınmış

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bence son beş sezona bakılması gerekir...Aziz yıldırm o kadar etkli olsa idi son maçlarda Denizli ve Trabzon maçlarınıda şike ile alır ve Fenerbahçe Şampiyon olurdu. Ama Türk futbolu düzelecekse fenerbahçe kurban edilsin. Yargısız infaz yapılmasdın ve mahkeme sonucu beklensin...

Sayfa 16/24 İlkİlk ... 6789101112131415161718192021222324 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri