REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: FenerBahçe Sizce Küme Düşermi?

Katılımcı sayısı
574. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet

340 59.23%
  • Hayır

234 40.77%
Sayfa 17/24 İlkİlk ... 789101112131415161718192021222324 SonSon
236 sonuçtan 161 ile 170 arası

Konu: FenerBahçe Sizce Küme Düşermi?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı seyfi505050 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bence son beş sezona bakılması gerekir...Aziz yıldırm o kadar etkli olsa idi son maçlarda Denizli ve Trabzon maçlarınıda şike ile alır ve Fenerbahçe Şampiyon olurdu. Ama Türk futbolu düzelecekse fenerbahçe kurban edilsin. Yargısız infaz yapılmasdın ve mahkeme sonucu beklensin...
    Aziz yıldırım geçenlerde yanına alex ide alarak başbakana gitmişti..işte orda aziz yıldırım stad yapacağız diye devletten para istedi,o para alındı ve şike için kullanıldı..anladınızmı dönen olayları...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Amatör kümeye düşürülmeli

Kullanıcı Bilgi Menüsü

küme ki ne küme, aslında kümes desek daha doğru olur,
    hahahahah

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Tv Lig tescil edildi! Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar ligin plan

TFF Başkanı Mehmet Ali AYdınlar Kulüpler Birliği ile yapılan toplantının ardından basın karşısına çıktı.

Aydınlar, Cumhuriyet Başsavcılğı tarafından başlatılan şike soruşturmasını TFF olarak yakından takip ettiklerini vurgularken, "Kulüp başkanları ile biraraya geldik. Daha sonra yönetim kurulumuz toplanarak şu kararları aldı. Bu konuda tüm kamuoyunun soğukkanlılıkla ve sağduyuyla hareket etmesini bekliyoruz. TFF'nin elinde her hangi bir delil ve belge bulunmamaktadır. Bu nedenle herhangi bir işlem başlatılamamaktadır" dedi.

Bu konudaki Cumhuriyet Başsavcılığının disiplin soruşturmasının sonucunu bekleyeceklerini dile getiren Mehmet Ali Aydınlar, "Cumhuriyet savcılığının iddianamesi mahkemece kabul edilmesinden sonra değerlendirmeye başlanacaktır. En doğur kararı vermeye çalışacağız. Bugün birlik ve beraberlik günüdür. Bu konuda tüm kamuoyunun desteğini rica ediyoruz. Bu sürede UEFA ve FIFA ile sürekli temas halindeyiz" ifadelerini kullandı.

LİG 5 AĞUSTOS'TA BAŞLAYACAK
    Ligin planlandığı gibi 5 Ağustos'ta başlayacağını vurgulayan Aydınlar, "Süper Kupa finali de daha önce takvimde olduğu gibi 31 Temmuz'da Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında oynanacaktır" dedi.

Cumhuriyet başsavcısının iddiasının kendisi için en önemli delil olduğunu dile getiren TFF Başkanı, "Kulüpler Birliği ile birlik ve beraberlik içerisindeyiz. Bu durumdan en az zararla nasıl çıkarız diye düşünüyoruz. Kulüpler Birliği de bu konuda bize tam yetki verdi. Bu işten en az zararla çıkacağız. Bu konuda bize güvenin ve bizi destekleyin" çağrısı yaptı.

FENERBAHÇE ŞAMPİYONLAR LİGİ'NE
    Mehmet Ali Aydınlar ligin tescil edildiğini ve UEFA'ya bildirildiğini de kaydederken, "Şampiyonlar Ligi'ne Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi ön elemesine de Trabzonspor katılacak. Avrupa kupalarında kimler gitmeye hak kazandıysa, o takımlar Avrupa'da mücadele edecek" ifadelerini kullandı.
    habertürk--

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Anketi kaldırın ,bu konuyu kapatın,,Muz cumhuriyetinde anladıkki şike yapmak serbest,paran varsa demekki herşey yapabilirsin...NOKTA ...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Sanırım Fenerbahçe düşmeyecek

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu sezon düşmese bile ya sezon ortasında ya da önümüzdeki sezon gideceği yer belli
    üstelik bu sezon ligde olsa bile acaba şampiyon olsak ne olucak diye düşünebilir futbolcular
    sezon sonunda 1.2. olsalar ve mahkemeden karar kötü çıkarsa önümüzdeki yıl hooop bankasya
    dolayısıyla futbolcular ve taraftarlar biraz dağılacaklar gibi geliyor bana

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet ligden düsen olmayacak çünkü ligde temiz takım yok işte benim ilk soyledıgıme geliyor ceza vereceksen ya hepsine yada hiç birine şikede bir çok takımın adı geçiyor ama galatasaray yok onlarda yatıp kalkıp adnan polata dua etsin eger takım şampıyonluga oynasaydı yada bıraz daha yukarıda olsaydı onunda adı geçecektı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

[Bu işten en az zararla nasıl çıkarız diye düşünüyoruz] kilit cümle işte bu. ne yapmaya çalıştıklarını bu cümle gayet iyi açıklıyor. inşallah uefa en ağır cezayı verir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

şu an federasyon başkanının yerinde olmak istemezdim..adamcağızın hem akşamüstü açıklamalarını dinledim hemde şu anda kanaltürk te canlı yayında dinliyorum; beden dilinden ve sesinin tonundan ne kadar büyük bir baskı altında ve sıkıntı içerisinde olduğunu anlayabiliyorum...Allah yardımcısı olsun kolay mesele değil..

Sayfa 17/24 İlkİlk ... 789101112131415161718192021222324 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 2 Kullanıcı var. (0 Uye ve 2 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri