REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: FenerBahçe Sizce Küme Düşermi?

Katılımcı sayısı
574. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet

340 59.23%
  • Hayır

234 40.77%
Sayfa 18/24 İlkİlk ... 89101112131415161718192021222324 SonSon
236 sonuçtan 171 ile 180 arası

Konu: FenerBahçe Sizce Küme Düşermi?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Türk milleti olarak biraz duygusalız, düşüreceklerini zannetmiyorum,aslında BJK li olarak düşürülmesinide istemiyorum,ne bileyim valla üzüldüm adama .

Kullanıcı Bilgi Menüsü

düşmez

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ALLAH ALLAH nedense trabzon luların yorumu bir anda kesildi geçen gün yazmıştım kapak kazana sen benden daha karasın demiş

Kullanıcı Bilgi Menüsü

suçlu kimse cezasını çekmeli

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Fenerbahçeyi düşürme müşürme hepsi hikaye bunun altında şikeden byük şeyler var ya Aziz YILDIRIM tutuklandı Fenerbahçe devam diyorlar böyle saçma sapan şeymi olur bir sürü albay yarbay paşada delil ve belge olmadan tutulmuyormu ya şimdi sırada büyük hocaları alacaklar bunlar sanırım bir onlar kaldı her sektörden bir şeyleri alıyorlar operasyon şike davası olsa şimdiye kadar fener kırk kere düşmesi lazım değilmiydi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı uydu3405 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bu sezon düşmese bile ya sezon ortasında ya da önümüzdeki sezon gideceği yer belli
    üstelik bu sezon ligde olsa bile acaba şampiyon olsak ne olucak diye düşünebilir futbolcular
    sezon sonunda 1.2. olsalar ve mahkemeden karar kötü çıkarsa önümüzdeki yıl hooop bankasya
    dolayısıyla futbolcular ve taraftarlar biraz dağılacaklar gibi geliyor bana
    aynen

Kullanıcı Bilgi Menüsü

artık bir anket daha acılması gerek çünkü şi***e adı karışan 6 külüp var

Kullanıcı Bilgi Menüsü

valla bu olay bu federasyona 5 gömlek buyuk geldı.baksanıza daha sımdıden kıvırmaya basladılar.mehmet alı bey:olay sımdılık sahısları ıcerıyor kurumsal (takımları kast edıyor) boyutu henuz görunmuyor dıyerek kıvırmaya basladı.bunlar haytta boyle bırsey yapamaz bu federasyon bu ısı göturemez?????????

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaslar buradaki yorumlara bakıyorum hep zıt görüşlü tartışmalar tabiki bu benim düşüncem biz dünyaya rezil olduk itibarımız sıfıra düştü ülke olarak hak eden cezasını ceksin ama ülkemizin itibarı zedelenmesin eğer tff şampiyonlar ligine fb gidecek diyorsa sonuç bellidir selamette kalın

Kullanıcı Bilgi Menüsü

şimdi uefa diyorki şike olaylarını bir an önce sonuca kavuşturun yoksa hiçbir türk kulübü uluslararası platformda yer alamaz bu kesin ve net ama bizim federasyondan bir açıklama geliyor elimizde bir delil yok dolayısı ile hiçbir takımı töhmet altında bırakamayız bizim için en büyük delil savcılıktan gelecek belgedir diyor ve fb avrupaya katılacak diyede ifade ediyor inşallah savcılıktan kötü bir sonuç gelmez ama şike olayı kesin olarak kanıtlanırsa ve fb kulübü atıyorum çeyrek final oynuyorsa soruyorum federasyon başkanına türkiyenin itibarı ne olur??????????? siz bu riski nasıl göze alabilirsiniz ve bu sefer fb taraftarına hangi yüzle avrupadan takım çekiliyor ve maalesef küme düşecek diyebileceksiniz sayın federasyon başkanı türkiyenin kaderi ile yada fb gibi büyük bir taraftarı olan camiaya nasıl hesap vereceksiniz hiç aklınıza getirdinizmi? kesinlikle fb yi küme düşürün yada şunu bunu yapın diye ahkam kesemem çünkü ister arkadaşlar inanır yada inanmaz beni pek de ilgilendirmiyor fb spor kulübünün küme düşmesini kesinlikle ama kesinlikle istemiyorum zira bende ezeli rekabet ebedi dostluk diyenlerdenim ve hep öyle oldum ama bir an önce federasyonunda bu konularla ilgili açıklamaları yapacağını kulüplerimizin ve türkiyenin en az şekilde yara almadan bu kötü günleri atlatacağı bir çözümüde bulması lazım bu tür çekingen ve ürkek konuşmalar bir federasyon başkanına hiç ama hiç yakışmıyor
    Konu veyselbakan tarafından (12-07-2011 Saat 14:50 ) değiştirilmiştir.

Sayfa 18/24 İlkİlk ... 89101112131415161718192021222324 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri