Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: FenerBahçe Sizce Küme Düşermi?

Katılımcı sayısı
574. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet

340 59.23%
  • Hayır

234 40.77%
Sayfa 18/24 İlkİlk ... 89101112131415161718192021222324 SonSon
236 sonuçtan 171 ile 180 arası

Konu: FenerBahçe Sizce Küme Düşermi?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

şu an federasyon başkanının yerinde olmak istemezdim..adamcağızın hem akşamüstü açıklamalarını dinledim hemde şu anda kanaltürk te canlı yayında dinliyorum; beden dilinden ve sesinin tonundan ne kadar büyük bir baskı altında ve sıkıntı içerisinde olduğunu anlayabiliyorum...Allah yardımcısı olsun kolay mesele değil..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Türk milleti olarak biraz duygusalız, düşüreceklerini zannetmiyorum,aslında BJK li olarak düşürülmesinide istemiyorum,ne bileyim valla üzüldüm adama .

Kullanıcı Bilgi Menüsü

düşmez

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ALLAH ALLAH nedense trabzon luların yorumu bir anda kesildi geçen gün yazmıştım kapak kazana sen benden daha karasın demiş

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı demir2768 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ALLAH ALLAH nedense trabzon luların yorumu bir anda kesildi geçen gün yazmıştım kapak kazana sen benden daha karasın demiş
    ben buradayım son mesajlarımı takip edebilirsin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

suçlu kimse cezasını çekmeli

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Fenerbahçeyi düşürme müşürme hepsi hikaye bunun altında şikeden byük şeyler var ya Aziz YILDIRIM tutuklandı Fenerbahçe devam diyorlar böyle saçma sapan şeymi olur bir sürü albay yarbay paşada delil ve belge olmadan tutulmuyormu ya şimdi sırada büyük hocaları alacaklar bunlar sanırım bir onlar kaldı her sektörden bir şeyleri alıyorlar operasyon şike davası olsa şimdiye kadar fener kırk kere düşmesi lazım değilmiydi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

artık bir anket daha acılması gerek çünkü şi***e adı karışan 6 külüp var

Kullanıcı Bilgi Menüsü

valla bu olay bu federasyona 5 gömlek buyuk geldı.baksanıza daha sımdıden kıvırmaya basladılar.mehmet alı bey:olay sımdılık sahısları ıcerıyor kurumsal (takımları kast edıyor) boyutu henuz görunmuyor dıyerek kıvırmaya basladı.bunlar haytta boyle bırsey yapamaz bu federasyon bu ısı göturemez?????????

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaslar buradaki yorumlara bakıyorum hep zıt görüşlü tartışmalar tabiki bu benim düşüncem biz dünyaya rezil olduk itibarımız sıfıra düştü ülke olarak hak eden cezasını ceksin ama ülkemizin itibarı zedelenmesin eğer tff şampiyonlar ligine fb gidecek diyorsa sonuç bellidir selamette kalın

Sayfa 18/24 İlkİlk ... 89101112131415161718192021222324 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri