REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: FenerBahçe Sizce Küme Düşermi?

Katılımcı sayısı
574. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet

340 59.23%
  • Hayır

234 40.77%
Sayfa 3/24 İlkİlk 12345678910111213 ... SonSon
236 sonuçtan 21 ile 30 arası

Konu: FenerBahçe Sizce Küme Düşermi?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

savcı nın elinde kesin kanıt olmasa aziz yıldırım gibi birini evden alamazlardı. ayrıca tribünlerdeki futbolseveri keriz yerine koyup al gülüm ver gülüm top oynayan hangi takım varsa ismine bakmadan liğden atılması gerekir. bence içeridekiler cezaevlerinin meslek edindirme kurslarına ön kayıt yaptırsalar iyi olur. oymacılık gibi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Hatırlarsanız Ligin başında da yine bu isimleri ihtiva eden bir bulanıklık vardı...kurt puslu havayı sever hesabı ....Bir şeyler vardı ki bu operasyon meydana çıktı ..şahsi görüşümdür.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

düşürüleceğini sanmıyorum. çünkü siyasilerin veya gizli ellerin olaya bir şekilde el koyacaklarını ve üstünün kapatılacağını düşünüyorum. ergenekon sadece siyasette yok..!
    ergenekon her zaman ve her yerde mevcut..!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Nerdeyse 1 yıl Ligtv seyrettim ,takımımı destekledim ,yeri, geldi üzüldüm yeri geldi sevindim ,demek ki herşey boşa imiş ,bazı güçler çoooktan ligin senaryosunu yazmış ,vermiş fedarasyona ,,,artık bu lig izlenmez ,kendi görüşüm

Kullanıcı Bilgi Menüsü

federasyonun mahkeme kararını beklemek gibi bir zorunluluğu yok bazı deliller eşliğinde karar verme yetkisi var 15 temmuz a kadar UEFA cevap bekliyor olacak federasyondan
    ses kaydı görüntü ve şahitler var ispat var ortada illa bir mahkemenin suçlu demesi olayına gerek yok yani
    tıpkı İTALYA daki gibi federasyon karar alıp uygulayabilir yani mahkeme kararı şarttır diye bir olay yok halkı yanıltmayalım isterse bir şey olmamış gibi devam eder
    yada radikal karar alıp değişikliğe gider kimsede sen bunu yapamazsın suç mahkemden çıkana kadar ben suçsuzum diyemez kimse kimseyi kandırmasın
    FEDERASYONUN YETKİSİ VAR ARKADAŞLAR LÜTFEN
    İSPATLANINCAYA KADAR SUÇSUZUM SAFSATASINI KİMSE YAZMASIN

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Fenerbahçenin artıkları ile geçinen ve onun düşmesinden şampiyonluk bekleyen takımlara ancak ne düşer? Siz onu benden iyi biliyorsunuz.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

en iyi kararı yargı verecektir gerçekten böyle bir şey var ise türkiyede hangi kulübe mensup kimler bu işlere karışmışsa en ağır şekilde cezasını çeksinler her ne kadar aramızda ezeli bir rekabet olsada geçmişi başarılarla dolu koca bir mazisi olan fenerbahçe kulübünü lekelemeye hiç kimsenin hakkı yoktur bu olayda kimse fanatiklik yapmasın hep söylerim kişiler gelip geçer önemli olan kulüplerin ismidir ve bu kulüplere kara leke sürenler varsa en ağır cezayı çeksinler!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Thumb

Alıntı veyselbakan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    en iyi kararı yargı verecektir gerçekten böyle bir şey var ise türkiyede hangi kulübe mensup kimler bu işlere karışmışsa en ağır şekilde cezasını çeksinler her ne kadar aramızda ezeli bir rekabet olsada geçmişi başarılarla dolu koca bir mazisi olan fenerbahçe kulübünü lekelemeye hiç kimsenin hakkı yoktur bu olayda kimse fanatiklik yapmasın hep söylerim kişiler gelip geçer önemli olan kulüplerin ismidir ve bu kulüplere kara leke sürenler varsa en ağır cezayı çeksinler!

+1905

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bence galatasarayada el atmalılar hani diyomki şu ankara gücüyle oynadıkları 6-7 tane atıkları goller varya oncekı senelerde onlarda şıkelı sampıyonluklar o nlarıda ıptal etsınler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

varsa öyle bir şey etsinler usta burada kirli çamaşırlar varsa dökülsün ortaya tabiii geçmiş yıllarda beşiktaşın attığı 90 dk gollerini ve maçlarınıda araştırsınlar ne dersin?
    dediğim gibi bu olaylar araştırılırken sadece fb değil tüm kulüpler araştırılsın
    şikeli şampiyonluklarımızı gösteren belgeler var galiba senin elinde bu kadar iddalı konuştuğuna göre!!

Sayfa 3/24 İlkİlk 12345678910111213 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri