Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: FenerBahçe Sizce Küme Düşermi?

Katılımcı sayısı
574. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet

340 59.23%
  • Hayır

234 40.77%
Sayfa 3/24 İlkİlk 12345678910111213 ... SonSon
236 sonuçtan 21 ile 30 arası

Konu: FenerBahçe Sizce Küme Düşermi?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı euronews52 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    hemde hemen düşsun ne mal oldukları cıktı ortaya
    ne mal olduğu ortaya çıkan diğer fenerin arkasında kim var acaba kaldıki madem böyle birşey var secimden önce acıklasana ama bu dünyalık insanlar hep hesap yapar sonra dava nezaman sonuçlandı anlamadım ??

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı euronews52 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    hemde hemen düşsun ne mal oldukları cıktı ortaya
    illaki bir mallll görmek istiyorsan aynaya bak şikeli maçların içerisinde kaç tane trabzon maçı var saydınmı ? ben senin yerine saydım 5 tane gerçi sen sayamazsın kafan almaz
    Konu demir2768 tarafından (09-07-2011 Saat 22:37 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Düşmesi gerek!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu ülkede bazı şeyler degişmez fenerbahçeyi kimsenin düşürme şansı yok bu çok su kaldırır bu ülkede olması gerekenler asla olmaz, çünkü bu işten rant saglayanlar o kadar çokki ne söylesek boş,fenebahçenin şampiyonlugu alınır trabzonspora verilir seneye fener -*** puanla lige başlar fenerin aldıgı paralar trabzonspora verilir trabzonspor şampiyonlar ligine direk katılır yönetici sıfatında olanlar 3-6 sene arası ceza alabilir.
    Yani kısaca bence senaryo böyle olabilir herkes ettigi ile kalır .Keşke italyadaki gibi olsa bu işe kim bulaşmıssa cezasını çekse ama bu ülkede olmaz sadece taşlar yerinden oynar ama yeri degişmez bence.........

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kulüpler kişilere bağlı değil bu yönetim gider başka yönetim gelir. FB kulubunün ne suçu var suç kişilerin kulube mal edilmemeli.
    Bence küme düşmemeli

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı erolayık Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Kulüpler kişilere bağlı değil bu yönetim gider başka yönetim gelir. FB kulubunün ne suçu var suç kişilerin kulube mal edilmemeli.
    Bence küme düşmemeli
    ne demek kulüpler kişilere bağlı değil.kulübü yönetenler kimler,kulübü yöneten lişiler her türlü yasa dışı işi yapacak kendi takımının kazanması için ve kulüp kişiye bağlı olmayacak öyle mi?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı erolayık Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bence küme düşmemeli
    kulüb başkanı veya yöneticiler bu işleri kimin için yaptı babasının şirketi için yapmadı herhalde fenerbahce spor kulübü için yaptı dolayısıyla yaptıkları kulübü bağlar ..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

suç kesinleşene dek sanıklar suçsuz,iddaalar tez konumunda sayılacağından küme düşme olayı gerçekleşmez,ama avrupa kupalarına katılması engellenir sanırım.
    ileride ise bankasya görünüyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

çok ciddi kanıtlar varki olay bu noktaya gelmiş...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

savcı nın elinde kesin kanıt olmasa aziz yıldırım gibi birini evden alamazlardı. ayrıca tribünlerdeki futbolseveri keriz yerine koyup al gülüm ver gülüm top oynayan hangi takım varsa ismine bakmadan liğden atılması gerekir. bence içeridekiler cezaevlerinin meslek edindirme kurslarına ön kayıt yaptırsalar iyi olur. oymacılık gibi.

Sayfa 3/24 İlkİlk 12345678910111213 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri