ne mal olduğu ortaya çıkan diğer fenerin arkasında kim var acaba kaldıki madem böyle birşey var secimden önce acıklasana ama bu dünyalık insanlar hep hesap yapar sonra dava nezaman sonuçlandı anlamadım ??
Teşekkur: 0
Evet
Hayır
ne mal olduğu ortaya çıkan diğer fenerin arkasında kim var acaba kaldıki madem böyle birşey var secimden önce acıklasana ama bu dünyalık insanlar hep hesap yapar sonra dava nezaman sonuçlandı anlamadım ??
Konu demir2768 tarafından (09-07-2011 Saat 22:37 ) değiştirilmiştir.
Düşmesi gerek!
Bu ülkede bazı şeyler degişmez fenerbahçeyi kimsenin düşürme şansı yok bu çok su kaldırır bu ülkede olması gerekenler asla olmaz, çünkü bu işten rant saglayanlar o kadar çokki ne söylesek boş,fenebahçenin şampiyonlugu alınır trabzonspora verilir seneye fener -*** puanla lige başlar fenerin aldıgı paralar trabzonspora verilir trabzonspor şampiyonlar ligine direk katılır yönetici sıfatında olanlar 3-6 sene arası ceza alabilir.
Yani kısaca bence senaryo böyle olabilir herkes ettigi ile kalır .Keşke italyadaki gibi olsa bu işe kim bulaşmıssa cezasını çekse ama bu ülkede olmaz sadece taşlar yerinden oynar ama yeri degişmez bence.........![]()
Kulüpler kişilere bağlı değil bu yönetim gider başka yönetim gelir. FB kulubunün ne suçu var suç kişilerin kulube mal edilmemeli.
Bence küme düşmemeli
suç kesinleşene dek sanıklar suçsuz,iddaalar tez konumunda sayılacağından küme düşme olayı gerçekleşmez,ama avrupa kupalarına katılması engellenir sanırım.
ileride ise bankasya görünüyor.
çok ciddi kanıtlar varki olay bu noktaya gelmiş...
savcı nın elinde kesin kanıt olmasa aziz yıldırım gibi birini evden alamazlardı. ayrıca tribünlerdeki futbolseveri keriz yerine koyup al gülüm ver gülüm top oynayan hangi takım varsa ismine bakmadan liğden atılması gerekir. bence içeridekiler cezaevlerinin meslek edindirme kurslarına ön kayıt yaptırsalar iyi olur. oymacılık gibi.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri