FB'yi küme düşürmeye cesaret edemezler,ancak ileride emsal teşkil etmesi için düşürülmesi gerekir.(seneye başka bir klüp "cezası hafif " diyerek şike yaparsa bu işin sonu gelmez.)
Teşekkur: 0
Evet
Hayır
FB'yi küme düşürmeye cesaret edemezler,ancak ileride emsal teşkil etmesi için düşürülmesi gerekir.(seneye başka bir klüp "cezası hafif " diyerek şike yaparsa bu işin sonu gelmez.)
suçlu varsa cezasını çeksin küme düşmesi gerekiyorsa düşsün FB ikinci lige düşede bişey kaybetmez suçlular gider geriye cezasını çekmiş büyük takım kalır ve yoluna bir yıl arayla devam eder ..Bana kalsa son 10 yılı kapsayan derin bir soruşturma açardım pislik kökünden kazınmalı temize çıkmanın yolu budur
No longer just a minute
fener küme düşermi düşmezmi bilmem ama aziz yıldırım tekrar hastaneye kaldırılmış.
ergenekon davalarının başlangıcındada emekli subaylar 2 gun arayla hastaneye gidip gidip geldiler. devlet baya ağır geliyor demekki böle zamanlarda..
bence bu şike bahce düşürülmeli diğer takımlar sivas eskişehir ankaragücüde düşürülmelidir
ya ben yalandan suç işleyeceğim hiç olmazsa çekap yaptırmış olurum önüne gelen muayene oluyor nasıl fikir ama hem ne hastalığım var ortaya çıkar
türkiyede kanunlar varsa fenerbahçenin küme düşmesi ve bank asyada eksi puanla lige başlaması gerekir.
Evvelce kurgulanmış maçlara boşuna heyecanlandığımızı ve enayi yerine konduğumuzdan dolayı bir daha kesin olarak abone olmamak üzere 4 yıllık digiturk üyeliğimin iptali için faks çektim.
Ben Beşiktaş taraftarıyım ama son olaylardan sonra artık maçları sadece yöneticiler izlesin diyorum. Kendileri çalıp kendileri oynasın..
ALINTIDIR ...
Bu şike olayını bir anadolu kulübü yapsaydı ,şimdi ona ne cezalar ne hükümler gelirdi,,ama iş fener olunca yargı devlet ,tayyip hazretleri ,kimseden ses çıkmıyor ,yazıklar olsun![]()
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri