REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: FenerBahçe Sizce Küme Düşermi?

Katılımcı sayısı
574. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet

340 59.23%
  • Hayır

234 40.77%
Sayfa 12/24 İlkİlk ... 2345678910111213141516171819202122 ... SonSon
236 sonuçtan 111 ile 120 arası

Konu: FenerBahçe Sizce Küme Düşermi?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

şike olmuş yada olmamıs sankı bir tek bu senemı olmuş yada sadece fenerbahcemı yapmış neden sadece fenerbahcenın üzerine gidiyorlar gecmiş sezonlarda olanlar nıye araştırmıyorlar yada bu sezon trabzonun maçlarına niye bakmıyorlar neymiş bu milat mış bundan sonra kımse şike yapamazmiş yapan yine yapar he bu sefer daha dikkat ederler eger cezalar yıldırıcı olsaydı cezaevleri bu kadar kalabalık olmazdı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

İYİki fenerbahçeli değilim ,düşünsenize bir ortamda fenerli olduğun ortaya çıksa ,şike olayını suratınıza vururlar..animallah ,dost var düşman var

Kullanıcı Bilgi Menüsü

düşmez düşürülmez düşrülmesi bana göre mucuzie ötesi bişi ceza alabilirler belki ama kesinlikle düşürmezler diğer 16 takımıda ilgendirir çünki bu iş düşerse lig tv bana göre iptal eder... dünyanın parasını verdi fenerbahçe olmadan ligte o para nasıl çıkacak..mümkün değil

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı gs78 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    düşmez düşürülmez düşrülmesi bana göre mucuzie ötesi bişi ceza alabilirler belki ama kesinlikle düşürmezler diğer 16 takımıda ilgendirir çünki bu iş düşerse lig tv bana göre iptal eder... dünyanın parasını verdi fenerbahçe olmadan ligte o para nasıl çıkacak..mümkün değil
    kimsenin iptal etme hakkı yoktur galatasaray buyıl küme düsse ligtv sözleşmeyi iptal etme hakkına sahip olacakmıydı tabiki hayır ticaret risk almak demek boş laf bunlar fenerbahceye ceza verilmesin diye konuşuyorlar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

İnşallah düsürecekler...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bakın bazıları sırf düşmanlığından intikam alırcasına inşallah şeklinde yazıyorlar burada gerçek fenerbahçe taraftarına kışkırtma anlamı taşıyor ben GALATASARAY ı tutan birisi olarak fenerbahçe tarafatarına geçmiş olsun diliyorum
    eğer benim takımımda şike olmuş olsaydı 2 lig aşağı düşsün derdim
    emek öyle kolay satın alınmamalı
    işte bu yüzden dir ki suç işlenmiştir ben futbol federasyonuna diyorum ki ceza bellidir
    uygulansın yok eğer sırf korkup bu şekilde uygulamazlarsa sonraki yıllarda
    bu olaylar artarsa lig çok karışır ve emsal teşkilinde TFF ayvayı yer

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı uydu3405 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    oldu temiz operasyonu resmen aklamaya çalışıyorsunuz sanki normal bir şey miş gibi ne varki bunda diyeceksiniz fenerbahçenin kendini bilmez taraftarları
    düzgün bir fenerbahçe taraftarı kulübüm yaptıysa sonucuna katlanır nasılsa kulübüm düşeceği yerden çıkmasını bilir demeli
    ama nerde hepsi üç kağıtçılığı şi***i normal kişi suçlu kulübün ne suçu var ağzında
    AYIP AYIP BUNLARI SÖYLERKEN UTANMIYORMUSUNUZ?
    terbiyeli ol fenerbahçe lafı senin agzına,,,,,,sıgmaz akbabalar gibi tünemiş fenerin ölümünü bekliyorsunuz utanın

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı euronews52 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    hemde hemen düşsun ne mal oldukları cıktı ortaya
    illaki bir mallll görmek istiyorsan aynaya bak şikeli maçların içerisinde kaç tane trabzon maçı var saydınmı ? ben senin yerine saydım 5 tane gerçi sen sayamazsın kafan almaz
    Konu demir2768 tarafından (09-07-2011 Saat 21:37 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar sakin olalım ya bu yaz günü forumlar sessiz sedasız olur ama maşallah anket basını almış gitmiş sadece yorumları okuımak bile zevkliyken bu tür yazışmalar olmuyor
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Doğru söylüyorsun hocam
    Burada gerginlik oluşturmak boşuna

Sayfa 12/24 İlkİlk ... 2345678910111213141516171819202122 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri