REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: FenerBahçe Sizce Küme Düşermi?

Katılımcı sayısı
574. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet

340 59.23%
  • Hayır

234 40.77%
Sayfa 9/24 İlkİlk 12345678910111213141516171819 ... SonSon
236 sonuçtan 81 ile 90 arası

Konu: FenerBahçe Sizce Küme Düşermi?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

türkiyede kanunlar varsa fenerbahçenin küme düşmesi ve bank asyada eksi puanla lige başlaması gerekir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Warn Üyelikler bir bir iptal ediliyor /işte örnek

Evvelce kurgulanmış maçlara boşuna heyecanlandığımızı ve enayi yerine konduğumuzdan dolayı bir daha kesin olarak abone olmamak üzere 4 yıllık digiturk üyeliğimin iptali için faks çektim.

Ben Beşiktaş taraftarıyım ama son olaylardan sonra artık maçları sadece yöneticiler izlesin diyorum. Kendileri çalıp kendileri oynasın..

ALINTIDIR ...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Editör Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bu haftanın medya bomba konusu fenerbahçe ile ilgili ortada şike fotografları vs hersey var sizin yorumlarınızıda alalım istedik
    para bende her şeyi yaparım mantığı bitmelidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu şike olayını bir anadolu kulübü yapsaydı ,şimdi ona ne cezalar ne hükümler gelirdi,,ama iş fener olunca yargı devlet ,tayyip hazretleri ,kimseden ses çıkmıyor ,yazıklar olsun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

igneyi kendine cuvaldızı baskasına batır

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu şike operasyonu değil bence Aziz YILDIRIM 'a düzenlenen bi operasyon geçen yıl Aziz YILDIRIMI Ergenekonla ilişkilendirmek istediler olmadı şimdi bu tip şeylerle uğraşıyolar.Geçen yıl ilk devre takım kötü giderken Aziz YILDIRIM basın toplantısında ne dedi bi grup taraftar olay çıkarmıştı çıktı basın toplantısında bu taraftar yenilmeyede alışacak bunu diyen adam şike yapacaktı neden Trabzon ve Denizli de iki yıl son maçta sampiyonluk kaybetti.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı duche Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    para bende her şeyi yaparım mantığı bitmelidir.
    iktidar bende mantığına ne dersiniz?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı akifkucuk Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bu şike operasyonu değil bence Aziz YILDIRIM 'a düzenlenen bi operasyon geçen yıl Aziz YILDIRIMI Ergenekonla ilişkilendirmek istediler olmadı şimdi bu tip şeylerle uğraşıyolar.Geçen yıl ilk devre takım kötü giderken Aziz YILDIRIM basın toplantısında ne dedi bi grup taraftar olay çıkarmıştı çıktı basın toplantısında bu taraftar yenilmeyede alışacak bunu diyen adam şike yapacaktı neden Trabzon ve Denizli de iki yıl son maçta sampiyonluk kaybetti.
    aynen katılıyorum galatasarayda ki adam gibi adama da ne iftiralar attılar yok genç kızlarla şöyle böyle beceremediler şimdi sıra yıldırımda ya taraf ya bertaraf hikayesi gibi birde dikkat ediyorum herşey gibi kulüplerede el attılar acaba neden???

Kullanıcı Bilgi Menüsü

fener düşecek bence

Kullanıcı Bilgi Menüsü

aziz yıldırımı sevmem, bjk liyim ama bu bir operasyon yerine kim gelecek bakalım

Sayfa 9/24 İlkİlk 12345678910111213141516171819 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri