türkiyede kanunlar varsa fenerbahçenin küme düşmesi ve bank asyada eksi puanla lige başlaması gerekir.
Evet
Hayır
türkiyede kanunlar varsa fenerbahçenin küme düşmesi ve bank asyada eksi puanla lige başlaması gerekir.
Evvelce kurgulanmış maçlara boşuna heyecanlandığımızı ve enayi yerine konduğumuzdan dolayı bir daha kesin olarak abone olmamak üzere 4 yıllık digiturk üyeliğimin iptali için faks çektim.
Ben Beşiktaş taraftarıyım ama son olaylardan sonra artık maçları sadece yöneticiler izlesin diyorum. Kendileri çalıp kendileri oynasın..
ALINTIDIR ...
Bu şike olayını bir anadolu kulübü yapsaydı ,şimdi ona ne cezalar ne hükümler gelirdi,,ama iş fener olunca yargı devlet ,tayyip hazretleri ,kimseden ses çıkmıyor ,yazıklar olsun![]()
igneyi kendine cuvaldızı baskasına batır
Bu şike operasyonu değil bence Aziz YILDIRIM 'a düzenlenen bi operasyon geçen yıl Aziz YILDIRIMI Ergenekonla ilişkilendirmek istediler olmadı şimdi bu tip şeylerle uğraşıyolar.Geçen yıl ilk devre takım kötü giderken Aziz YILDIRIM basın toplantısında ne dedi bi grup taraftar olay çıkarmıştı çıktı basın toplantısında bu taraftar yenilmeyede alışacak bunu diyen adam şike yapacaktı neden Trabzon ve Denizli de iki yıl son maçta sampiyonluk kaybetti.
aynen katılıyorum galatasarayda ki adam gibi adama da ne iftiralar attılar yok genç kızlarla şöyle böyle beceremediler şimdi sıra yıldırımda ya taraf ya bertaraf hikayesi gibi birde dikkat ediyorum herşey gibi kulüplerede el attılar acaba neden???
fener düşecek bence
aziz yıldırımı sevmem, bjk liyim ama bu bir operasyon yerine kim gelecek bakalım
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri