nasıl düşecek 19 maç ta şike var deniyor ligde 18 takım var birsürü takımın küme düşmesi lazım...süper ligin adı bank asya olarak değişse daha kolay olur ozaman...
Evet
Hayır
nasıl düşecek 19 maç ta şike var deniyor ligde 18 takım var birsürü takımın küme düşmesi lazım...süper ligin adı bank asya olarak değişse daha kolay olur ozaman...
uydu 3405 kardeş geçen sezon bursalı bu senede trabzonlu olmuşsunuz fener küme düşerse buseferde birbirinizi yersiniz en azından fenere her sezon enaz 4puan vermekten 1sezonlukta olsa kurtulursunuz geçen sezon galatasaray küme düşme potasındayken galatasaraylı arkadaşlarla geyik muhabbeti yapıyorduk ne güzelişte maçları trt1den canlı izlersiniz diye gülme komşuna gelir başına misali ama ben fenerbahçenin ligden düşeceğine inanmıyorum 3ulu çınar 3üde birbiriyle bitişik birini kesersen diğerlerinin enazından dalları kırılır fenerbahçesiz derbimi olur saygılar
ne yalan söyleyeyim bu iste böyle ne oldugu anlasilamadan diyer suclargibi
güme gider eger sike varsa süper ligi iptal etmeleri lazim öyle bir iki takimi
cezalandirmak haksizlik olur kimemi en basta seyirciye haksizlik olur sonrasi
uzar gider suc üstü yakalanmis bir olay yok sadece idealarla koskoca
deniz fenerinin jet fadilin rahmetli zatlarin yolsuzluklari acikca belli oldugu halde
cirit atmalarina seyirci kalan yargilama uygulama bazi insanlari veya camiayi
mahkum etmeye yetkisi olmamasi lazim adalet sadece esit olduguzaman
kutsaldir
aslında yazık olan fenerbahceli, ve trabzonsporlu futbolculrın verdikleri mücadele ve alınteridir...
tabiiki yöneticiler en buyuk sucludur ..
ama sanırım feneri kume düşürecekler birkaç takımada _ puandan başlatacaklar
Kendimiz oynayıp ta kazanabilirdik.Böyle şeylere hiç gerek yoktu.Daha beter oldu.Lig den düşeriz büyük ihtimal
Doğrudur hocam yalnız ben fazla derine inmek istemiyorum
Birçok kişi Digiturk üyeliğini kapatıyor.Hergün 10 tane iptal eden üye mesajı okuyorum.Bu işten hem TÜRK futbolu hem de yayıncı kuruluş zararlı çııktı.Ama büyük ihtimal fiyatlar düşecektir.Zira yoğun bir üye kaybı varmış
Sonucu bekleyeceğiz artık
gerçekten harika olmuş)
merak ettiğim şey 8 aylık takipten bahsediliyor bunu lig bitmeden neden yapmadılar acaba seçimlerin sonuçlanmasınımı beklediler 25 milyon taraftarı olan bu klube neden şimdi yapıldı bu kulübün seçmen sayısındanmı korttular 25 milyonun 3 te 1i seçmen olsa 8.5 milyon eder buda herşeyi allak bullak eder seçimi bitirdiler fedarasyonu değiştirdiler ondan sonra operasyonu yaptılar hatırlarmısınız federasyon başkanı durduk yere istifa etti nasıl bir kumpasa çekildik birileri FENERBAHÇEyi bitirmeyemi karar verdi bütçe olarak rakibimiz yok TÜRKİYEDE meyve veren ağaç taşlanırmış 1sene meyve vermesede o ağaç dimdiktir zannediliyorki FENERBAHÇE ligden düşülünce biter bu taraftar varken FENERBAHÇEye hiç birşey olmaz bir forma çıkar 50tl 15 milyon satılsa hesabını siz yapın FENERBAHÇE taraftarının ayrıcalığı işte bu sadece lafta değil pratiktede taraftar olduğu için
arkadaşlar olay ciddi baksanıza aziz başkan durmadan hastalığın arkasına saklanıyor demekki bişeyler var
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri