REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
7 sonuçtan 1 ile 7 arası

Konu: Atlanta HD BOX yazılım attım sorun var!!!

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Atlanta HD BOX yazılım attım sorun var!!!

arkadaşlar yeni yazılımı usb den attım fakat cihaz açılmıyor yaılımı attıkta n sonra bir daha aılmadı vrting diyor 100 e kadar sayıyor sonra plase vait diyor bekliyor cihaz açılmıyor ne yapabilirim?
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı CABBARİ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar yeni yazılımı usb den attım fakat cihaz açılmıyor yaılımı attıkta n sonra bir daha aılmadı vrting diyor 100 e kadar sayıyor sonra plase vait diyor bekliyor cihaz açılmıyor ne yapabilirim?
    flash bellek ile ana kod yazılımını tekrar yükleyin cihaz açılır sonra son yazılımı tekrar atın
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Cihaz açılmadan anakod yazılımını nasıl yükleyebiliriz ki?

Alıntı tarkayhan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    flash bellek ile ana kod yazılımını tekrar yükleyin cihaz açılır sonra son yazılımı tekrar atın
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Cihaz açılmadan anakod yazılımını nasıl yükleyebiliriz ki?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar sorun hem halloldu hem hallolmadı
    2,13 yazılımını cihaz kesinlikle kabul etmiyor mecbur 2,06 tekrar yükledim açıldı tekrar denedim 2,13 çöküyor bende neden olmuş olabilişr?
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı CABBARİ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    2,13 yazılımını cihaz kesinlikle kabul etmiyor mecbur 2,06 tekrar yükledim açıldı tekrar denedim 2,13 çöküyor bende neden olmuş olabilişr?
    internet üzerinden indirme şansınız varsa internet üzerinden fabrika ayarlarına dönerek yüklemeyi deneyin yada 2.13 yazılımını başka biryerden alıp yükleyin buradakinde bir sorun olabilir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Merhaba;
    İnternet üzerinden güncelleme yapmayı denediniz mi?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar, hdbox ilk modelinden bir cihazım var. Cihaz açılıp FOX yazıyor ve sonra kumandaya cevap vermiyor. Kumandanın tuşlarına bastığımda cihazın ekranında kırmızı bir ışık yanıyor ancak hiçbir tuş cihazda bir etki yapmıyor.
    Yardımcı olabilir misiniz?

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri